"Narod pobjeđuje": U Opštini Tivat zaposleni Kankaraševa kćerka, sin inspektora policije, zet Jovanke Laličić

"Danas - dakle samo petnaestak dana kasnije, stanje, kad je u pitanju broj zaposlenih u Opštini Tivat, još je nevjerovatnije i abnormalnije. Jer, u posljednjih pet dana u Opštini Tivat, po pouzdanim saznanjima građanske liste "Narod pobjeđuje", zaposleno je još pet lica, tako da sad ukupan broj zaposlenih u Opštini iznosi 202. Podsjetimo se, poređenja radi, prije četiri godine u Opštini Tivat bilo je 86 zaposlenih lica"

7448 pregleda 10 komentar(a)
Zgrada Opštine Tivat, Foto: Siniša Luković
Zgrada Opštine Tivat, Foto: Siniša Luković

Samo dvije nedjelje nakon što su "Vijesti" objavile podatak da je na taj dan u Optini Tivat bilo zaposleno 197 ljudi, spisak zaposlenih u lokalnoj upravi tog grada kojom upravlja koalicija DPS-SD-HGI narastao je na čak 202.

Navela je to danas građanska lista "Narod pobjeđuje" koja učestvuje na lokalnim kizborima u Tivtu, podsjećajuči da je podatak o 197 zaposlenih u Opštini koji je krajem maja objavjen u "Vijestima", dobijen iz odgovora na odborničko pitanje Budimira Cupare (Arsenal za Tivat), kandidata za odbornika na novoj listi "Narod pobjeđuje".

"Danas - dakle samo petnaestak dana kasnije, stanje, kad je u pitanju broj zaposlenih u Opštini Tivat, još je nevjerovatnije i abnormalnije. Jer, u posljednjih pet dana u Opštini Tivat, po pouzdanim saznanjima građanske liste "Narod pobjeđuje", zaposleno je još pet lica, tako da sad ukupan broj zaposlenih u Opštini iznosi 202. Podsjetimo se, poređenja radi, prije četiri godine u Opštini Tivat bilo je 86 zaposlenih lica", saopštila je ta građanska lista.

Oni smatraju da je izuzetno bitno napomenuti i ko je među najnovijih pet zaposlenih koji su u protekle dvije nedjelje zasnovali radni odnos u lokalnoj upravi.

"Jedna od tih novih službenika Opštine Tivat je ćerka bivšeg predsjednika Opštine Tivat Miodraga Kankaraša (DPS). Drugi freško zaposleni je sin inspektora tivatske policije Duška Obradovića, policijskog inspektora poznatog po dugogodišnjem predanom aktivizmu u službi vladajuće partije. Inače su se, pored pomenutog Obradovića, policijski inspektori u Tivtu otvoreno stavili u službu predizborne kampanje DPS-a, ali o tome ćemo drugom prilikom. Ovakvim abnormalnim zapošljavanjem partijskih kadrova DPS-a i njihovih političkih satelita u Opštini Tivat ne samo što se brutalno uništava budžet Opštine nego se ponižava i onaj zaista stručni i kompetentni kadar kojeg u ovoj instituciji još uvijek ima i koji će građanska lista "Narod pobjeđuje", kad ubrzo preuzmemo upravljanje Tivtom zaštititi i jasno segmentirati od armije nesposobnih partijskih poltrona, zaposlenih uglavnom u posljednje četiri godine", navodi se u saopštenju.

Navode i da je u novoformiranoj opštinskoj JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju, kao zamjenik direktora te institucije, nedavno zaposlen i zet predsjednice Opštinskog odbora DPS-a Tivat Jovanke Laličić.

"Stoga, poštovani Tivćanke i Tivćani, jasno uviđate razmjere monstruoznosti do kojih je došlo partijsko zapošljavanje u našem gradu. Njihova djeca i njihovi srodnici mogu sve što požele, vašoj djeci i vašim srodnicima zatvorena su sva vrata, često samo zbog toga što ste otvoreno protiv ovog partitokratskog i kriminogenog društvenog sistema, koji je u Tivtu i Crnoj Gori uspostavio DPS sa njegovim političkim satelitima. Postavlja se pitanje, dokle ovako? Ne još dugo, budite sigurni", zakljuluje se u saopštenju građanske liste "Narod pobjeđuje".

Bonus video: