Predsjedništvo DPS očekuje ubjedljivu pobjedu na izborima

Predsjedništvo DPS-a je, kako navode, konstatovalo zadovoljstvo činjenicom da je Crna Gora prva “korona fri” destinacija u Evropi

6927 pregleda 34 reakcija 35 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Činjenica da je Crna Gora postala prva "korona fri" destinacija u Evropi posljedica je kvalitetnog rada nadležnih državnih organa i evidentnog institucionalnog sazrijevanja, saopšteno je iz Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS).

Predsjedništvo DPS-a je, kako navode, na danas održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik te partije Milo Đukanović razmatralo aktuelna politička pitanja i dinamiku realizacije partijskih aktivnosti u susret predstojećim redovnim parlamentarnim izborima.

"Predsjedništvo je konstatovalo zadovoljstvo činjenicom da je Crna Gora prva “Corona-free” destinacija u Evropi. Istaknuto je da je to posledica kvalitetnog rada nadležnih državnih organa i evidentnog institucionalnog sazrijevanja koje predstavlja osnov vladavine prava, a ujedno se nalazi među ključnim programskim prioritetima Demokratske partije socijalista. Na sjednici je razmotrena i dinamika realizacije daljih aktivnosti a u susret kampanji za predstojeće parlamentarne izbore. U tom kontekstu zakazan je i Savjet za praćenje realizacije izbornog programa koji će se održati narednog mjeseca", saopšteno je iz Predsjedništva DPS-a.

Izražena su, kako dodaju, očekivanja da će i na ovim izborima, a na osnovu "ostvarenih programskih ciljeva i realizacije izbornog programa, kao i dobrog stanja u kojem se nalazi partijska infrastruktura", DPS ostvariti "još jednu ubjedljivu izbornu pobjedu".

"Takođe, Predsjedništvo je donijelo Odluku o davanju saglasnosti na inicijativu pripajanja Partije za Gusinje Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista u Gusinju. Na sjednici je utvrđen prijedlog političkog direktora, povodom imenovanja članova Izvršnog odbora DPS Crne Gore i usvojen je Prijedlog odluke o formiranju komisija Glavnog odbora", dodaju iz DPS-a.

Sjednici Predsjedništva te partije, kako navode, prisustvovali su svi članovi uz poštovanje svih propisanih i važećih preporuka NKT-a.

Bonus video: