DPS Budva: Radović nezakonito snimao, neka potraži dobrog advokata

"Da je Radović svoju nečasnu ulogu preuzeo ne razmišljajući o posljedicama i pravnim konsekvencama, bilo je jasno još od dana kad je razapeo šatore ispred zgrade opštine Budva, pripremajući teren za linč odbornika", kaže se u saopštenju

8348 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
OO DPS Budva, Foto: DPS
OO DPS Budva, Foto: DPS
Ažurirano: 12.06.2020. 18:33h

Budvanski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da je "smijenjeni predsjednik SO Budva, Krsto Radović, potvrdio da je sporedan glumac u predstavi koju režiraju njegovi nadređeni iz Podgorice, koji su takođe po ko zna koji put, svoje usluge iznajmili drugima".

Podsjećamo da je predsjednik SO Budva, Krsto Radović, danas pocijepao odluku koju su donijele da ovjere odbornice Anđela Ivanović (Crnogorska) i Snežana Kuč (DPS) o razrješenju gradonačelnika Marka Carevića i njega.

Oni su dodali da je Radović od kada je razapeo šatore ispred zgrade Opštine, pripremao teren za linč odbornika.

"Da je Radović svoju nečasnu ulogu preuzeo ne razmišljajući o posljedicama i pravnim konsekvencama, bilo je jasno još od dana kad je razapeo šatore ispred zgrade opštine Budva, pripremajući teren za linč odbornika. Ovog puta nalogodavci su mu osmislili novi performans, u kojem Radović teatralno cijepa dokumenta, dok nezakonito snima svoje koleginice. Predlažemo da se u pauzi od glumatanja, koncentriše na potragu za dobrim advokatom, koji će mu zbog prijava koje se gomilaju, biti prijeko potreban", kaže se u saopštenju.

Kako su dodali, o događaju je formirana i službena zabilješka.

Bonus video: