"NIČIM IZAZVAN SPOMENUO NAŠU PARTIJU"

Divanović: I Abazović zna da će predsjednik CG biti kandidat kojeg predloži DPS

On je kazao da "moramo biti objektivni i priznati da nije bilo lako opstati u društvu sujetnih i prepotentnih, a krajnje neuspješnih i politički frustriranih"
88 pregleda 15 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 10.02.2018. 20:02h

Nikola Divanović iz Službe za informisanje DPS-a kazao je da je crnogorska opozicija nadaleko čuvena u regionu, ali i šire, "jer niko tako uspješno kao oni više od dvije decenije ne opstaje na toj politički inferiornoj poziciji."

On je reagovo na saopštenje predsjednika GP URA Dritana Abazovića, koji je kazao da zajednički kandidat opozicije pobjeđuje na predsjedničkim izborima.

"Uprkos svim destruktivnim naporima i pregnuću koje oni i njihovi partneri iz različitih sfera, pregalački ulažu iz godine u godinu - ništa se ne dešava. Svake godine kontinuirano povećavaju svoj opozicioni staž, za koji cijenimo da bi, nakon svih međusobnih ucjenjivanja, podmetanja, političkih izdaja i podvala, trebalo računati kao beneficirani", rekao je Divanović.

On je kazao da "moramo biti objektivni i priznati da nije bilo lako opstati u društvu sujetnih i prepotentnih, a krajnje neuspješnih i politički frustriranih."

"Trebalo je sve to mazohistički podnositi sve ove godine. Dritan Abazović, jedan iz te plejade, danas je pokušao da sanira štetu nakon nekakvih „pregovora“ koje opozicione partije vode preko medija ne temu ko bi, eventualno, mogao da bude njihov zajednički predsjednički kandidat. Pošto nije imao šta da kaže, a da zvuči pametno i razumno, riješio je da ničim izazvan spomene našu partiju. Zna i Dritan da kandidat kojeg bude predložila najjača stranka u državi, Demokratska partija socijalista, biće predsjednik Crne Gore, a njegova družina će ubilježiti novih pet godina u svoju opozicionu radnu knjižicu i steći uslov za (ne)zasluženu političku penziju", kazao je Divanović.

Preporučujemo za Vas