GO SNP u nedjelju raspravlja o odborima izborima: Dolaze i članovi okupljeni oko Jonice i Milića?

Osim Jonice, među 63 funkcionera koji su bojkotovali sjednice GO, su i bivši stranački lider Srđan Milić, prvi čovjek kotorskog SNP-a Branko Ivanović, predsjednik pljevaljskog odbora Radoman Gogić, bivši potpredsjednici stranke Milorad Bakić i Danijela Pavićević, kao i Spasoje Kovačević
103 pregleda 6 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 10.02.2018. 10:48h

Glavni odbor Socijalističke narodne partije (SNP) raspravljaće sjutra formiranju privremenih opštinskih odbora kao i rezultatima lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju.

Prema nezavničnim informacijama "Vijesti" postoji mogućnost da sjutrašnjoj sjednici prisustvuje i dio članova GO okupljenih oko Snežane Jonice i bivšeg predsjednika Srđana Milića.

Oni su bojkotovali prethodne sjednice GO zahtjevajući od stranačkog lidera Vladimira Jokovića da zaustavi revanšizam prema funkcionerima koji su na kongresu podržali Jonicu.

Osim Jonice, među 63 funkcionera koji su bojkotovali sjednice GO, su i bivši stranački lider Srđan Milić, prvi čovjek kotorskog SNP-a Branko Ivanović, predsjednik pljevaljskog odbora Radoman Gogić, bivši potpredsjednici stranke Milorad Bakić i Danijela Pavićević, kao i Spasoje Kovačević.

Oni su ranije negodovali zbog Jokovićeve odluke da raspusti sve opštinske odbore, upozoravajući da se time nastavlja revanšizam u SNP-u.

Prema tvrdnjama sagovornika "Vijesti" dio funkcionera okupljenih oko Jonice strahuje da bi u privremenim odborima mogli biti postavljeni ljudi lojalni Jokoviću koji bi uz odbornike bili članovi tih privremenih partijskih tijela.

GO će sjutra raspravljati i o proslavi Dana partije.

Bonus video: