URA: Lopovska kriminalna organizacija DPS aktivirala tempiranu bombu

Ocjenjuju da režim koji je potrošio sve svoje karte u političkoj borbi poseže za silom aktivirajući tako tempiranu bombu

12603 pregleda 35 reakcija 21 komentar(a)
Detalj iz Budve, Foto: Vuk Lajović
Detalj iz Budve, Foto: Vuk Lajović

Jutrošnja nemila dešavanja i slike nasilja u Budvi ogoljena su slika represivnog režima lišenog bilo kakvih skrupula a koji je spreman da policijskom silom protivzakonito otme vlast u tom gradu, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Ocjenjuju da režim koji je potrošio sve svoje karte u političkoj borbi poseže za silom aktivirajući tako tempiranu bombu.

„Pošto se dave u svojoj korupciji i kriminalu i nakon što su pokrali grad Budvu, cijelu Crnu Goru i njene građane sa svojom policijskom huntom lopovska kriminalna organizacija DPS nema zadrški u upotrebi sile i negiranju svega što znači zakon. Ta lopovska kriminalna organizacija najveći je teg oko vrata savremene Crne Gore a po zakonima prirode, koji oni ne mogu kontrolisati njihov politički kraj je bliži nego što se mogao pretpostaviti“, navode iz URE.

Napominju da su jutros ispred Opštine Budva bili policajci bez službenih brojeva i znački, tj. isti oni koji režim kao 'kec iz rukava' vadi iz svog podzemlja kad treba upotrijebiti silu i nasilje nad građanima Crne Gore.

„Međutim, zavarali su se ako misle da će ih upotreba policijske hunte spasiti od suda javnosti Budve ali i suda građana cijele Crne Gore koje su opljačkali a našu državu pretvorili u kriminalni teren i primjer svakodnevne nestabilnosti u regionu i Evropi“, zaključuje su u saopštenju URE.

Bonus video: