SNP: Posljednji trenutak da se zaustavi naum DPS-a, Nuhodžiću i Veljoviću stidite se

"Autokratski režim sprovodi golo nasilje, kao predigru svega onoga što nam, očigledno, priprema za predstojeće izbore, svjestan činjenice da u demokratskim uslovima poslednji diktatorski režim odlazi u prošlost. ", kazali su

2472 pregleda 3 komentar(a)
SNP logo, Foto: Arhiva Vijesti
SNP logo, Foto: Arhiva Vijesti

Teror Mila Đukanovića doživljava svoj vrhunac,prebijanja i privođenja prvih ljudi jednoga grada, funkcionera, običnih građana su slike koje obilaze svijet, a šalje ih aktuelni režim, saopštili su iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Bruka i srammota u Budvi. SNP najoštrije osuđuje divljačke postupke policijskih snaga, koje po partijskom diktatu ruše, lome, nasilno upadaju i rade sve ono što ne priliči demokratskom svijetu. Policijska hunta je “odradila posao” na način koji smo do sada imali prilike da gledamo samo u nekim latinoameričkim i afričkim zemljama", navodi se u saopštenju SNP-a.

Oni su pozvali međunarodnu zajednicu, evropske zvaničnike, kao i predstavnike SAD-a da se pod hitno uključe u rješavanje državne krize, koju proizvodi kriminalna mašinerija Demokratske partije socijalista (DPS).

"Autokratski režim sprovodi golo nasilje, kao predigru svega onoga što nam, očigledno, priprema za predstojeće izbore, svjestan činjenice da u demokratskim uslovima poslednji diktatorski režim odlazi u prošlost. Parama kupuju odbornike i ljude a policijom otimaju narodnu volju, što do sada nije zabilježen na našim prostorima", kazali su.

Rekao je da je istorija DPS već stavila na stub srama, te da im žao njihovih potomaka, na koje su "navukli ljagu svojim nepočinstvima":

"Ovo je poslednji trenutak da se zaustavi suludi naum DPS-a. I dok Đukanović odavno nema stida pa čini što čini, stidite se vi Nuhodžiću i Veljoviću. Nedostojni ste da obavljate bilo kakvu funkciju u Crnoj Gori. Treba da vas je sram! I zapamtite da ćete kad-tad morati da odgovarate za ovu hajdučiju" navodi se u saopštenju ove partije.

SNP je još jednom pozvao režim da se urazumi i prestane sa divljačkim, nasilnim i rušilačkim metodama, jer se na takav način ne može i ne smije mijenjati izborna volja niti u jednom gradu ove države, makar se ona zvala i Crna Gora.

Bonus video: