"nastavljena intenzivna aktivnost"

Socijalisti Crne Gore formirali Koordinacioni odbor u Kotoru

Predsjedavajući kotorskog odbora Ivanović kazao je da je vrijeme da o životu odlučuju prema onome što misle da je dobro za Kotor, a ne za pojedinačne ili kratkoročne političke ciljeve pojedinih stranaka

2471 pregleda 88 reakcija 7 komentar(a)
Logo Socijalista Crne Gore, Foto: Socijalisti Crne Gore
Logo Socijalista Crne Gore, Foto: Socijalisti Crne Gore

Socijalisti Crne Gore formirali su Koordinacioni odbor SCG u Kotoru, čime je, nakon odbora u Bijelom Polju i Pljevljima, nastavljena intenzivna aktivnost Socijalista na podizanju partijske infrastrukture širom Crne Gore, saopštili su iz ove partije.

"Kotorskim odborom rukovodiće tročlana Radna grupa na čelu sa oralnim hirurgom dr Brankom Baćom Ivanovićem, nekadašnjim predsjednikom Opštine Kotor. Pored njega, u Radnoj grupi biće Aleksandra Sindik-Milićević, profesorica srpskog jezika i književnosti i tridesetdvogodisnji advokat Ognjen Vukasović", navodi se u saopštenju Socijalista.

Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Kotoru su: Branko Baćo Ivanović, Aleksandra Sindik-Milićević, Ognjen Vukasović, Božidar Vukšić, Danijela Vidović, Zoran Subotić, Ivo Lazarević, Vanja Uljarević, Blažo Ercegović, Vlado Vukadinović, Momo Bošković, Branko Čađenović, Peđa Rajević, Slobo Knežević, Vesna Lobov, Milan Vukasović, Nevenka Dedović, Milivoj Petović, Mićo Dobriša, Nebojša Vukasović, Branimir Maslovar i Milorad Vukšić.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica zadužila je Koordinacioni odbor u Kotoru da pripremi izbor Inicijativnog odbora i da konstituiše sve mjesne odbore do kraja juna.

„Izuzetno sam zadovoljna do sada sprovedenim aktivnostima u Kotoru, što i nije iznenađenje, jer predstavlja logičan slijed, odnosno reakciju građana i građanki Kotora na dokazano odgovoran odnos prema gradu i njegovim ključnim privrednim resursima, u kojima je pokazano kako se domaćinskim i odgovornim upravljanjem ostvaruju vrhunski rezultati“, istakla je Jonica.

Predsjedavajući kotorskog odbora Ivanović kazao je da je vrijeme da o životu odlučuju prema onome što misle da je dobro za Kotor, a ne za pojedinačne ili kratkoročne političke ciljeve pojedinih stranaka

„Organizacione i političke aktivnosti koje Socijalisti Kotora sprovode svakodnevno potvrđuju moje uvjerenje da su građani i građanke Kotora prepoznali kod nas doslednost, odgovornost, znanje i sposobnost i da nam upravo zbog toga pružaju jaku podršku. Vrijeme je da u Kotoru život stavimo ispred politike. Ne sumnjam da su Kotorani imali priliku da dobro utvrde šta žele, a šta ne žele – prateći političku scenu i Kotora i Crne Gore zadnje 4 godine. Zato podrška Socijalistima raste iz dana u dan“, kazao je Ivanović.

Preporučujemo za Vas