Ivanović: Želimo da Opština normalno funkcioniše

"Ponosna sam što je gospodin Bulatović, vršilac dužnosti predsjednika, iz moje partije. Mi ćemo svaku zakonitu odluku poštovati, kako skupštinsku, tako i sudsku. Ukoliko Upravni sud utvrdi da naši prijedlozi za razrješenja nijesu u redu iz suštinskih razloga, mi ćemo se povući, poštujući odluku nadležni državnih institucija", kaže se u saopštenju

4644 pregleda 37 reakcija 37 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković

Predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović saopštila je da je v.d. predsjednika Opštine Budva Vladimir Bulatović nakon izbora organizovao dijalog sa predstavnicima političkih partija u Budvi, na koji su se kao tvrdi svi odazvali i prihvatili legitimnog predsjedinka čiji je izbor, kako dodaje, potvrđen objavom u Službenom listu Crne Gore.

"Ponosna sam što je gospodin Bulatović, vršilac dužnosti predsjednika, iz moje partije. Mi ćemo svaku zakonitu odluku poštovati, kako skupštinsku, tako i sudsku. Ukoliko Upravni sud utvrdi da naši prijedlozi za razrješenja nijesu u redu iz suštinskih razloga, mi ćemo se povući, poštujući odluku nadležni državnih institucija", kaže se u saopštenju.

Ona je dodala da prvi posao novog predsjednika Opštine mora da bude deblokada opštinskog računa hitnim dopisom predsjedniku Vlade i ministru finansija, sa namjerom razrješenja pitanja koje opterećuje sve zaposlene u opštini Budva i sve građane Budve.

"Uvijek smo za dijalog, ali onaj koji se vodi na uzajamnom poštovanju i uvažavanju, uzimijaći u obzir objektivne okolnosti, da su neki smijenjeni, a neki novi izabrani. Crnogorska više neće učestvovati u dijalogu koji se vodio kao juče. Mi smo novo rukovodstvo koje želi da opština normalno funkcioniše i sva odgovornost je na onima koji to ne žele da prihvate", poručila je ona.

"Mi smo u Budvi održali obećanje i ubuduće ćemo, i to znaju svi građani Crne Gore. Sada nam predstoje izbori, pa će građani odlučiti ko je kako radio i ko je imao dobru namjeru da se iz Budve nikad ne pošalju one slike koje se šalju od postavljanja šatora na ovamo", zaključila je Ivanovićeva.

Bonus video: