Bulatović angažovao privatno obezbjeđenje: Spriječite Carevića i Radovića da uđu u kabinete

“Molim da preduzmete sve radnje koje bi takve pokušaje spriječile. Napominjem da su neovlašćena lica Marko Carević i Krsto Radović koji su smijenjeni funkcioneri Opštine. Sve posjete gore navedenim kabinetima moraju biti najavljene i odobrene bez ovlašćenih rukovodilaca i nijedna stranka ne može ući u iste bez saglasnosti”

35569 pregleda 348 reakcija 39 komentar(a)
Bulatović, Foto: Vuk Lajović
Bulatović, Foto: Vuk Lajović

Vladimir Bulatović je juče zatražio angažovanje privatne agencije, jer kako je naveo u dopisu “može se desiti u kabinetu predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine da neovlašćena lica uđu”.

“Molim da preduzmete sve radnje koje bi takve pokušaje spriječile. Napominjem da su neovlašćena lica Marko Carević i Krsto Radović koji su smijenjeni funkcioneri Opštine. Sve posjete gore navedenim kabinetima moraju biti najavljene i odobrene bez ovlašćenih rukovodilaca i nijedna stranka ne može ući u iste bez saglasnosti”, naveo je Bulatović u dopisu.

Dopis Bulatovića privatnom obezbjeđenju
Dopis Bulatovića privatnom obezbjeđenjufoto: Vuk Lajović

Vladimir Bulatović i Snežana Kuč koje je odbornička većina imenovala za vršioce dužnosti predsjednika Opštine i Skupštine opštine jutros su došli u zgradu lokalne samouprave.

Ovim je prekršen ključni dogovor za odvijanje dijaloga predstavnika parlamentarnih partija na rješavanju političke krize i smirivanju tenzija u gradu.

Bonus video: