Budva: Kuč za četvrtak zakazala konsultacije sa predsjednicima odborničkih klubova

Kuč je nedavno za predsjedicu Skupštine izabrala većina od 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković

9796 pregleda 5 komentar(a)
Kuč, Foto: Printscreen YouTube
Kuč, Foto: Printscreen YouTube

Snežana Kuč zakazala je za četvrtak konsultacije sa predsjednicima odborničkih klubova povodom naredne sjednice parlamenta i aktuelne političke situacije.

Kuč je nedavno za predsjedicu Skupštine izabrala većina od 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

U pozivu Kuč odborničkim klubovima navodi se da je tema sastanka konsultacije u vezi sa radom na narednoj sjednici Skupštine opštine Budva i razgovor povodom aktuelne političke situacije.

Tenzije u Budvi nastale su nakon što je nova većina izglasala nepovjerenje doskorašnjim predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Marku Careviću i Krstu Radoviću.

Kuč i vrišlac dužnosti predsjednik Opštine Vladimir Bulatović razgovarali su u petak sa Carevićem i Radovićem o aktuelnoj političkoj situaciji i smirivanju tenzija.

Bonus video: