Demokrate podnose krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Kuč i Ivanović: Falsifikovali zavodne brojeve

"Javno pozivamo Specijalni policijski tim da odmah izuzme djelovodnu knjigu Skupštine opštine Budva, kako bi se obezbjedili dokazi u postupcima koji se vode pred tužilaštvom, jer su Snežana Kuč, Vladimir Bulatović i Anđela Ivanović spremni da nastave sa falsifikovanjem kako bi prikrili sva krivična djela koja su počinili”

20853 pregleda 300 reakcija 6 komentar(a)
Demokrate, Foto: Vuk Lajović
Demokrate, Foto: Vuk Lajović

Demokrate Budve podnijeće krivičnu prijavu protiv Vladimira Bulatovića , Snežane Kuč i Andjele Ivanović jer odluke koje su objavljene u Službenom listu zavedene su u djelovodniku Opštine pod drugim brojem.

“Anđela Ivanović, Snežana Kuč i Vladimir Bulatović su organizovano, u namjeri da neustavno i nezakonito prigrabe vlast, falsifikovali zavodne brojeve pod kojima se vode navodne odluke objavljene u Službenom listu Crne Gore. Direktor Službenog lista je u javnom obraćanju saopštio da su dostavljene odluke uredno zavedene pod brojevima pod kojima su objavljene. Uvidom u djelovodnu knjigu Skupštine opštine Budva jasno se vidi da ti brojevi ne postoje, i da je pod sličnim brojem jedino zaveden još 4. februara „Zaključak o prihvatanju izvještaja o radu i izvještaja o finansijskom poslovanju d.o.o. LJE RTB za 2018. godinu“”, navode Demokrate u dopisu "Vijestima".

Zavodni broj
Zavodni brojfoto: Vuk Lajović

Kako ističu Zbog svega ovoga, nadležnom tužilaštvu će podnijeti krivičnu prijavu protiv ovo troje lica, a javnosti dostavljamo na uvid danas napravljeni izvod iz djelovodne knjige.”

Zavodni broj
Zavodni brojfoto: Vuk Lajović

"Javno pozivamo Specijalni policijski tim da odmah izuzme djelovodnu knjigu Skupštine opštine Budva, kako bi se obezbjedili dokazi u postupcima koji se vode pred tužilaštvom, jer su Snežana Kuč, Vladimir Bulatović i Anđela Ivanović spremni da nastave sa falsifikovanjem kako bi prikrili sva krivična djela koja su počinili”, zaključuju Demokrate

Bonus video: