Bulatović: Laž je i podmetačina Demokrata da pozivam policiju da prebija građane Budve

"Vidjeli smo na šta su sve spremni političari iz DF-a i Demokrata, ali nijesam mogao ni sam da vjerujem da su mene targetirali kao nalogodavca prebijanja bilo koga..."

27626 pregleda 63 reakcija 53 komentar(a)
Vladimir Bulatović, Foto: Luka Zeković
Vladimir Bulatović, Foto: Luka Zeković

Lider Crnogorske Vladimir Bulatović, kojeg je nova odbornička većina u Budvi imenovala za vršioce dužnosti predsjednika Opštine, demantovao je da je "nalogodavac prebijanja građana Budve"

"U cilju sprječavanja širenja lažnih informacija koje se konstantno plasiraju da sam ja neko ko je nalogodavac prebijanja građana Budve, te da ja pozivam policiju da reaguje, želim da osudim takve gnusne laži i podmetačine Demokrata. Ja kao građanin Budve i Crne Gore, ne želim da bilo kojem građaninu Budve i Crne Gore, ma kakav god on bio, fali i dlaka s glave", naveo je Bulatović.

On je naveo da postoje načini da se politilka situacija u Budvi "riješi na način dostojan čovjeka".

"Institucija države Crne Gore i građana Budve, brutalno je okupirana od strane DF-a i Demokrata, i smatram da je sramota za sve nas da se ovakve scene šalju iz prijestonice turizma. Vidjeli smo na šta su sve spremni političari iz DF-a i Demokrata, ali nijesam mogao ni sam da vjerujem da su mene targetirali kao nalogodavca prebijanja bilo koga, koliko god nam se politički stavovi razlikovali. Još jednom pozivam sve na suzdržanost i razumno ponašanje", naveo je Bulatović

Bonus video: