Jokić Demokratama: Zašto ste izborni materijal odnijeli kući?

75 pregleda 10 komentar(a)
Branislav Jokić, Foto: DPS
Branislav Jokić, Foto: DPS
Ažurirano: 07.02.2018. 19:54h

Branislav Jokić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Berane upitao je večeras Demokratsku Crnu Goru, "zašto su izborni materijal odnijeli kući".

Opštinski odbor (OO) DPS Berane je ranije danas saopštio da je član biračkog odbora iz Demokrata, na biračkom mjestu broj 21 u Zagorju, u Beranama, odnio sa biračkog mjesta svojoj kući kovertu sa glasačkim listićima na kojima su građani glasali za tu partiju, utvrđeno je komisijskim pregledom zapisnika i biračkog materijala, od strane DPS.

"Kada "Demagozi" budu pričali sa partnerima, mogu naširoko i nadugačko da im objašnjavaju kako su najljepši, najpametniji i najsposobniji i da takvih "na svijet nema"'... Iako smatramo da je ovaj nivo političke patologije neprijatan i na daljinu, nažalost, možemo samo sa iskrenim žaljenjem da konstatujemo da će uvijek biti onih koji su zbog mrvica vlasti spremni i na ovakav mazohizam. Što se nas tiče, zaobiđite nas sa tim besmislicama, nego građanima Berana odgovorite na sljedeća pitanja: zašto je vaš predstavnik u biračkom odboru protivzakonito odnio izborni materijal svojoj kući? Da li je to uradio po nečijem nalogu i po čijem? Da li je idejni tvorac ovog nedjela isti onaj ko vas je terjao da histerično vitlate beranskim ulicama i slikate auta, kojima ste sami prethodno skidali tablice?", kazao je Jokić.

Bonus video: