Krapović: Ne namjeravam nasilno da uđem u zgradu Opštine, ovo je sada ogoljena represija

Krapović je podnio prijavu policiji protiv osoba iz privatnog obezbjeđenja koje su ga spriječile da uđe na radno mjesto

30352 pregleda 165 reakcija 14 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Haos i guranje nastalo je na službenom ulazu u zgradu Opštine Budva kada je zaustavljen menadžer grada Milo Božović.

On je u jednom trenutku zagrlio odbornika Demokrata Dragana Krapovića nakon čega je došlo do pokušaja probijanja policijskog kordona.

Krapović je, pošto se situacija smirila, kazao da ne namjerava da nasilno uđe u zgradu Opštine i pozvao građane da to ne čine.

Krapović je podnio prijavu policiji protiv osoba iz privatnog obezbjeđenja koje su ga spriječile da uđe na radno mjesto.

"Došao sam u zgradu kao odbornik. Na samom ulazu mi je saopšteno da ne mogu da uđem. U pitanju je neka agencija čiji ljudi nemaju legitimacije. Spisak mi je pokazan, nema pečata. Moja i prava građana koja su Ustavom zagarantovana su uskraćena. Uvodi se vanredno stanje. Ovo je sada ogoljena represija, policija ne može biti zloupotrijebljena, zato je dovedeno neko obezbjeđenje, među kojima možda imate i kriminalce. Od današnjeg dana formalno ovdje u Budvi ne postoji demokratija", kazao je Krapović.

On je naglasio da ima informaciju da su odbornica DPS-a Snežana Kuč i Lider Crnogorske Vladimir Bulatović "sinoć viđeni u zgradi Opštine".

Bonus video: