Crnogorska: Crna Gora trenutno ima dva politička subjekta, Crnu Goru i Srbiju

Predsjedništvo Crnogorske dalo je punu podršku užem rukovodstvu i svim opštinskim odborima za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore

3251 pregleda 14 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Crnogorska
Ilustracija, Foto: Crnogorska

Predsjedništvo Crnogorske dalo je podršku predsjednici Crnogorske Anđeli Ivanović i šefu budvanskog odbora Vladimiru Bulatoviću da nastave sa radom, te izrazili uvjerenje "da će situacija imati pozitivan ishod za građane Budve, kao i za Crnogorsku".

Kako se navodi u saopštenju, Predsjedništvo je ocijenilo da Budva predstavlja "lakmus papir" za cijelu Crnu Goru, te da će ovakav pokušaj "destrukcije i destabilizacije kakav demonstriraju partije u Budvi, biti njihov način vođenja cijele kampanje".

"Članovi Predsjedništva su se saglasili da Crnogorska ne smije imati takav pristup, već da se hrabro i odlučno moraju suprotstaviti vandalizmu i divljaštvu koje se ovih dana emituje iz prijestonice crnogorskog turizma. Takođe, ocijenjeno je da Crna Gora trenutno ima dvije političke partije, dva politička subjekta, Crnu Goru na jednoj, te Srbiju na drugoj strani, i da će se kroz odnos ta dva biračka entiteta sagledavati i odnos na predstojećim izborima", saopšteno je iz Crnogorske.

Dodaje se da je Predsjedništvo "dalo punu podršku užem rukovodstvu i svim opštinskim odborima za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore".

Bonus video: