Đaković: DPS vrši fašizaciju nad političkim bićem Crne Gore, to pokazali spiskovi

"Nadam se da je karakter crnogorskog bića odvažniji i prkosniji od metoda partije dinosaurusa koja je sa ulice došla na vlast i tu je već 30 godina”, zaključuje Đaković

2485 pregleda 2 komentar(a)
Milan Đukanović, Foto: GP URA
Milan Đukanović, Foto: GP URA

Nastavak afere “Spisak” na primjeru Kotora koji je sada potkrijepljen i materijalnim dokazima najbolji je dokaz koliko je Demokratska partija socijalista (DPS) ogrezla u političkoj korupciji i političkoj fašizaciji društva, ocijenio je danas Milan Đaković član odbora URA u Kotoru i predsjednik Foruma mladih ove stranke.

On ističe da evidentiranje zaposlenih u Opštini Kotor i njihovo svrstavanje po političkoj pripadnosti i da li će ili neće izlaziti na izbore predstavlja kriminal i nešto što ubija svaki demokratski iskorak Crne Gore.

“Uslovljavati ljude da glasaju DPS, vršiti kontrolu i pritisak nad njima može još jedino politički dinosaurs nastao iz komunističkog poretka kakav je DPS. Njihove metode nasilništva i kriminala, represivnog aparta, što ovih dana pokazuju i u Budvi, i njihova fašizacija u pogledu političkog bića države nije održiva i raspaće se prije nego što se i mislilo”, kaže Đaković.

On napominje da je normalne države i tužilaštva odmah bi se reagovalo jer su u pitanju neoborivi materijalni dokazi za šta ne treba posebna istraga i vještačenje.

“Ja se nadam da građani Crne Gore nikad više neće pristati da aminuju kriminal, korupciju, fašizaciju, policijski teror i metode svojstvene nekoj davnoj prošlosti. Nadam se da je karakter crnogorskog bića odvažniji i prkosniji od metoda partije dinosaurusa koja je sa ulice došla na vlast i tu je već 30 godina”, zaključuje on u saopštenju.

Bonus video: