Divanović: Politički gubitnici isturili živi zid da brani njihove fotelje

Ono što se od jutros u Budvi dešava sada već liči na otvorenu agresiju", ocijenio je Divanović

5418 pregleda 24 reakcija 27 komentar(a)
Divanović, Foto: DPS
Divanović, Foto: DPS

Političkim gubitnicima u Budvi neće biti oprošteno što su bili spremni da svoje političke funkcije i svoje fotelje brane na način što će u Budvi isturiti živi zid, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) i potpredsjednik odbora te partije u Budvi, Nikola Divanović.

"Kazao sam da mi je žao zbog nemilih scena u Budvi i ukoliko je bilo ko od mojih sugrađana povrijeđen, u tim događajima, međutim ono što se od jutros u Budvi dešava sada već liči na otvorenu agresiju koja se svakako pravda svojevrsnom ugroženošću što bi svemu tome trebalo da da neku plemenitu notu, a svi zapravo znamo da se radi o jednoj bestidnoj laži i ja se samo nadam da su oni koji su režiseri i inspiratori ovih događanja u Budvi svjesni svoje odgovornosti i spremni da preuzmu odgovornost za ta događanja u Budvi. Ono što je važno istaći da ja lično kao političar i mi kao pokitička partija nećemo oprostiti političkim gubitnicima u Budvi što su bili spremni da svoje političke funkcije i svoje fotelje brane na način što će u Budvi isturiti živi zid. Živi zid sačinjen od naših zajedničkih rođaka prijatelja i kumova kako bi odbranili svoje političke privilegije", rekao je Divanović.

On je dodao da to smatra "nečuvenom praksom u okruženju".

"Ne sjećam se da su negdje u evropskom okruženju poslanici iz državnog parlamenta uzurpirali državnu imovinu i upadali u zgradu opštine kroz vrata i kroz prozore, dakle to je svojevrsni državni udar. Danas u Budvi nažalost imate situaciju da su jedan bezpadežni bivši predsjednik opštine i njegov lični kuvar pomislili da su politički lideri, e pa za sve one koji su spremni da slijede takve političke persone kao svoje političke lidere ja smatram da je ovo jedan test inteligencije, i mislim da je u Budvi trenutno na snazi sve prema zaslugama", .

Bonus video: