Bečić: U Budvi se brani Crna Gora, pravda je spora ali dostižna

"Ovo je prvi put u novijoj istoriji da premijer jedne zemlje izda naredbu za napad na djecu, mlade sportiste, majke, starce, javne funkcionere i sve druge nedužne ljude. Zamislite dno koje je dotakao Duško Marković, kada je prihvatio da bude mikrofon Zorana Lazovića i Milana Roćena. Markoviću, naši stari bi rekli, da bolje da se nijesi rađao, kad si ovo dočekao", kaže se u saopštenju

14305 pregleda 740 reakcija 32 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
U Budvi je danas u još brutalnijem obliku nego prethodnih dana nastavljen državni udar i desant na Budvu u organizaciji DPS-a i vrha kriminalnog režima, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.
"Suspendovan je Ustav, suspendovani su zakoni, parapolicijska hunta je sprovela sramnu represiju prema nedužnom narodu koji već nedeljama, mirno, uporno i dostojanstveno izražava nezadovoljstvo zbog krađe, otimačine i gaženja Ustava", kaže se u saopštenju.
On je kazao da je ovo prvi put da jedna zemlja "izda naredbu za napad na djecu."

"Ovo je prvi put u novijoj istoriji da premijer jedne zemlje izda naredbu za napad na djecu, mlade sportiste, majke, starce, javne funkcionere i sve druge nedužne ljude. Zamislite dno koje je dotakao Duško Marković, kada je prihvatio da bude mikrofon Zorana Lazovića i Milana Roćena. Markoviću, naši stari bi rekli, da bolje da se nijesi rađao, kad si ovo dočekao", kaže se u saopštenju.

On je poručio da je pravda spora ali dostižna.

"Suzavac koji ste ispalili prema građanima, nasilje koje ste upotrijebili prema svima, među kojima je bila i moja majka od 70 godina, mnoge majke, djeca i nedužni građani, nikad vam nećemo zaboraviti. Sve dolazi na naplatu sigurni budite, pravda je spora ali dostižna. Možete nas sve pohapsiti, ali ponovo će glas naroda pobijediti. Stati nećemo, odustati nećemo, Ustav ćemo braniti, izbornu volju građana ćemo braniti, Budvu i Crnu Goru ćemo braniti i odbraniti od najvećeg šljama i taloga kojeg pamti crnogorska istorija. U Budvi se brani Crna Gora, njena mladost i njena budućnost", poručio je Bečić.

Bonus video: