"vratićemo se još jači i odlučniji"

SNP Budva: Brutalnost policije pokazala na šta je režim spreman da bi opstao na vlasti

Dodatan podstrek policiji dao je, kako navode iz SNP-a, predsjednik Vlade Duško Marković "neprimjerenom i neodgovornom izjavom da će država problem riješiti za petnaest minuta"

3233 pregleda 41 reakcija 6 komentar(a)
Juče u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Juče u Budvi, Foto: Vuk Lajović

Brutalnost policije prema odbornicima i građanima pokazala je na šta su sve spremni predstavnici režima kako bi opstali na vlasti, poručili su iz budvanskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP).

Dodatan podstrek policiji dao je, kako navode iz SNP-a, predsjednik Vlade Duško Marković "neprimjerenom i neodgovornom izjavom da će država problem riješiti za petnaest minuta".

"Policijska falanga Mila Đukanovića ponovo je jutros na vratima budvanske Opštine. Zaposleni ne mogu doći do svojih radnih mjesta, niti pružiti potrebne usluge građanima Budve, a policija i danas nastavlja hapšenje i privođenje Budvana", navode iz budvanskog SNP-a.

"Kako država „rješava“ problem najbolje pokazuje ubacivanje suzavca u sportsku halu u kojoj su djeca trenirala i njihove suze zbog osionosti i bahatosti policijskih snaga koje ne biraju sredstva da odbrane interese svojih nalogodavaca", dodaju iz te partije.

Iz SNP-a u Budvi su poručili vlasti da im je "uzalud sve što su juče uradili"

"Da ćemo se vratiti se još jači i odlučniji da ne dozvolimo potkupljenim odbornicima i mafiji da mijenjaju izbornu volju građana Budve, a oni koji su napravili jučerašnji haos neka razmisle da li im se isplati da nastavljaju rat sa sopstvenim narodom", zaključuju iz SNP-a.

Preporučujemo za Vas