U Beranama skupili 500 potpisa za kandidaturu Vasilija Miličkovića

Najavljeno je da ova partija sjutra nastavlja aktivnosti i u Bijelom Polju kako bi u što kraćem roku registrovali kandidaturu kod DIK-a
9 komentar(a)
Vasilije Miličković, Foto: PR Centar
Vasilije Miličković, Foto: PR Centar
Ažurirano: 07.02.2018. 15:57h

Partija penzionera i invalida rada (PIR) saopštila je da su danas u Beranama skupili petsto potpisa za kandidaturu Vasilija Miličkovića za predsjedničke izbore koji će biti održani 15. aprila.

„Predsjedništvo Parije PIR je danas održalo sjednicu u Beranama, sa jednom tačkom dnevnog reda, podrška predsjedničkoj kandidaturi Vasiliji Miličkoviću, rođenom u Beranama, poznatom privredniku i dugogodišnjem velikom borcu protivu organizovanog kriminala i korupcije koja caruje u organima državne vlasti Crne Gore“ – saopštio je predsjednik ove partije Momir Joksimović.

Navodi se da je Miličković „kao veliki humanista i promoter ideje Crna Gora države socijalne pravde, promoviše ideju da svi ministri, poslanici, gradonačelnici, pa i on kao budući predsjednik države, primaju prosječnu platu kako bi najniža penzija bila iznad 250 eura što opravdava široku penzionersku podršku“-

„Samo tokom današnjeg dana u Beranama zavrijedio je preko 500 glasova podrške. Gospodin Miličković kao jedini kandidat na javnoj sceni nudi milijardu eura investicija u proizvodnju električne enrgije koja bi sva bila izvezena u Italiju čime bi se drastično povećao standard svih građana“ – kaže se u saopštenju PIR.

Najavljeno je da ova partija sjutra nastavlja aktivnosti i u Bijelom Polju kako bi u što kraćem roku registrovali kandidaturu kod DIK-a.

Bonus video: