"suzavac u sportskom centru slika je režima đukanovića, markovića i veljovića"

DF Budva: Vojna hunta nastavlja da nekontrolisano divlja

"Dok se vatrogasci stavljaju u službu građana, policija se otvoreno stavila u službu samo i isključivo Demokratske partije socijalista (DPS) i partijske ideologije koju štite po cijenu sindikalne polutke koju plaćaju na 12 rata “, navodi se u saopštenju ove partije

2314 pregleda 19 komentar(a)
Demokratski front, logo, Foto: Demokratski front, DF
Demokratski front, logo, Foto: Demokratski front, DF
Budvanski odbor Demokratskog fronta osudio je hapšenje vatrogasaca u ovom gradu.
 
“Vojna partijska hunta koja je nastavila da nekontrolisano divlja Budvom nastavlja sa sramnim i anticivilizacijskim ponašanjem brutalno gazeći Ustav i prava građana. Posljednji u nizu bestijalnog demonstriranja sile je hapšenje i privođenje budvanskih vatrogasaca, koji su svoj život posvetili odbrani ljudskih života i imovine. To su kategorije časti koje više nego očigledno ne razumiju osobe u crnim uniformama koje će ostati upamćene po nezapamćenom nasilju na ulicama Budve. Dok se vatrogasci stavljaju u službu građana, policija se otvoreno stavila u službu samo i isključivo Demokratske partije socijalista (DPS) i partijske ideologije koju štite po cijenu sindikalne polutke koju plaćaju na 12 rata “, navodi se u saopštenju ove partije.
 
Kako dodaju “Nelegitimna partijsko - poslušnička ekipa sačinjena od DPS i privezaka je zakazala sjednicu za subotu, očigledno u žurbi da što prije utvrdi sebe na pozicijama odakle može da uradi ono u čemu se pokazala najbolje - da nastavi da krade i laže građane.”
 
“Da laže građane da je ugrožena država, a u suštini - ugrožen je samo DPS i njihova vrhuška čije je vrijeme odavno odzvonilo. Mi u DF Budva ćemo zajedno sa opozicionim kolegama dati sve od seb da se odgovorni za ono što je viđeno na našim ulicama nikada ne zaboravi. Umjesto danas da gledamo kako da spasimo što se spasiti da od sezone, u Budvi imamo 100% više policijskih i parapolicijskih snaga nego u isto vrijeme prošle godine. A umjesto aktivnog odmora - DPS može slobodno da počne da promoviše policijsku partijsku represiju protiv neistomišljenika. Oni će to uvijek upakovati kao odbranu države, u tome su bar eksperti. Osim toga, sve snimke policijske brutalnosti ćemo proslijediti na međunarodne adrese - jer smo odavno shvatili da ovdje ne postoji pravna država koja će kazniti počinitelje. Slika u kojoj suzavac pada u salu sportskog centra gdje djeca od 12 godina treniraju košarku je slika režima Mila Đukanovića, Duška Markovića i Veselina Veljovića i njihovih poslušnika iz Budve”, zaključuje se u saopštenju.