URA: Sve dok Knežević bude mislio da su Abazović i Bečić odgovorni za njegovo posrnuće, podrška će mu još više padati

“On i njegov partijski saborci iz DF-a vratili su se u, kako su i sami kazali “Sinđin parlament”, da bi bili dopuna DPS-u i njihov ukras u predstavi demokratske Crne Gore. Knežević pritom ispoljavajući animozitet prema NVO veoma sličan onome koji njeguje Đukanović”, kazao je Jevrić
108 pregleda 10 komentar(a)
Bojan Jevrić, Foto: Građanski pokret URA
Bojan Jevrić, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 02.07.2018. 12:36h

Na svu sreću građani Crne Gore sve više pokazuju da nijesu naklonjeni desničarskom i nacionalističkom političkom kursu koju personifikuje Milan Knežević i njegov savez a koji se temelji na tome da pronađeš unutrašnje (URA, Demokrate i NVO) i spoljašnje (američka ambasada) neprijatelje i tako držiš zemlju u konstantnoj izolovanosti i regresiji, ističe Bojan Jevrić, šef Medijskog tima URA u reagovanju na intervju Milana Kneževića današnjim Vijestima.

“Uljuljkan u takvoj političkoj matrici, nesposoban da vidi dalje od Spuža i Zete Knežević je i dalje najidealniji politički protivnik trodecenijskoj vladavini DPS-a. Zato ne čude njegove najnovije izjave u kojima se opet na besraman način napadaju konstituenti koalicije “Za 21. vijek” a koje su prije svega smiješne i ne traže neki poseban osvrt i reagovanje”, navodi Jevrić.

On kaže da u izjavama Kneževića za intervju Vijestima prepoznaje samo jednu istinu – “posvađana i razjedinjena opozicija značajno je doprinijela smanjenju izlaznosti na predsjedničkim i lokalnim izborima”.

“Da, posvađana opozicija koju je projektovao DF i Kneževićev DNP sa niskim i najmostruoznijim napadima prema Građanskom pokretu URA i Demokratama u osvit prethodnih izbornih ciklusa a koje traju i do danas. Baš kao i Kneževićeva podvala crnogorskoj javnosti da su URA i Demokrate slavile pobjedu poslije lokalnih izbora a što je vrlo lako provjeriti”, kazao je Jevrić.

On saopštava i da Kneževićeva retorika i djelanje idu najviše na ruku DPS-a toliko da se međusobno i poklapaju ovih dana.

“On i njegov partijski saborci iz DF-a vratili su se u, kako su i sami kazali “Sinđin parlament”, da bi bili dopuna DPS-u i njihov ukras u predstavi demokratske Crne Gore. Knežević pritom ispoljavajući animozitet prema NVO veoma sličan onome koji njeguje Đukanović”, kazao je Jevrić.

Zaključuje da sve dok DF bude igrao na političkom kursu koji trenutno zauzima, njihova podrška kod građana će slabiti a za to neće biti zaslužni ni Abazović ni Bečić već njihova nesposobnost da dublje politički razmišljaju i shvataju politička kretanja.

Bonus video: