Abazović: Dok se Marović slobodno kreće Beogradom, Krapović se hapsi kao posljednji kriminalac

"Crna Gora će se izdići kao feniks, baš u inat ovakvim partijskim tužiocima i mafiji koja želi da je stavi pod svoje. Država to su njeni građani! Borbom protiv privatne države, mi se borimo za Crnu Goru", zaključio je Abazović

39781 pregleda 3944 reakcija 124 komentar(a)
Abazović, Foto: GP URA
Abazović, Foto: GP URA

Najoštrije osuđujem hapšenje bivšeg predsjednika Opštine Budva, saborca i prijatelja Dragana Krapovića, kao i hapšenje vatrogasaca i drugih službenika Opštine Budva, koji su uhapšeni po nalogu partijskog, selektivnog i zarobljenog Specijalnog - državnog tužilaštva, kazao je lider URE Dritan Abazović.

On se osvrnuo na hapšenje i privođenje Dragana Krapovića u Specijalno državno tužilaštvo.

"Dok se pravosnažno osuđeni kriminalac Svetozar Marović slobodno kreće Beogradom, a dok za njegovog sina zastarijevaju krivični postupci jer isti SDT i država ne žele da "mrdnu repom", Krapović se hapsi kao posljednji kriminalac sa lisicama na rukama i određuje mu se pritvor", napisao je Abazović.

"Crna Gora će se izdići kao feniks, baš u inat ovakvim partijskim tužiocima i mafiji koja želi da je stavi pod svoje. Država to su njeni građani! Borbom protiv privatne države, mi se borimo za Crnu Goru", zaključio je Abazović.

Bonus video: