zbog snimanja službenika i odbijanja da se raziđe

Budva: Zbog vrijeđanja policajca 1.100 eura

"On je kritične prilike grubim uvredama omalovažavao policijskog službenika R.V. koji je na osnovu ovlašćenja kamerom snimao javno okupljanje građana u uslovima narušenog javnog reda i mira", saopštio je Đukanović

3980 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović kaznio je jedinstvenom novčanom kaznom od 1.100 Budvanina M. S. (45) zbog vrijeđanja policijskog službenika koji je snimao nerede, kao i odbijanja da se sa ostalima raziđe ispred stanice policije gdje je bilo okupljanje.

“Zbog dešavanja ispred zgrade skupštine opštine Budva, kao i ispred zgrade CB Budva, koja su se desila dana 24.06.2020. godine, sud za prekršaje u Budvi i dalje prima optužne akte CB Budva i po njima postupa u hitnom postupku. Naime danas sam kao dežurni sudija izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 1.100€ okrivljenom M.S iz Budve (1975) zbog dva prekršaja. On je kritične prilike grubim uvredama omalovažavao policijskog službenika R.V. koji je na osnovu ovlašćenja kamerom snimao javno okupljanje građana u uslovima narušenog javnog reda i mira.Istovremeno nije postupio po izdatom naređenju komandira stanice policije Budva koji je putem megafona izdao naređenje o razilaženju ispred i oko prostorija CB Budva zbog uslova narušenog javnog reda i mira i bezbjednosti građana”, saopštio je Zamjenik predsjednika suda za prekršaje u Budvi i sudija portparol Marko Đukanović.

Preporučujemo za Vas