DF: Hapšenje Dokić, Božovića i Krapovića dokaz da je SDT spreman da se služi najsramnijim podvalama

"Čitava Crna Gora se odavno izruguje Milivoju Katniću i njegovim poslušnicima u SDT i Specijalnom policijskom timu"

3285 pregleda 4 komentar(a)
DF, Foto: Demokratski front
DF, Foto: Demokratski front

Nema kraja podmetačinama i sramnim radnjama Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), koje samo dokazuje da je najobičnije partijsko tijelo režima, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta (DF).

"Nakon terora koji SDT sprovodi nad DF i njegovim liderima i montiranja dokaza u lažnom državnom udaru, na red su došli naši i drugi opozicioni funkcioneri iz Budve, čiji je jedini "grijeh" što su odani svom gradu i građanima i što štite izbornu volju Budvana od kriminalaca iz DPS", ističe se u saopštenju DF.

Iz tog političkog saveza su dodali da je hapšenje izvršne direktorke Vodovoda Budva Jasne Dokić, načelnika Službe zaštite i spasavanja Dragana Božovića i potpredsjednika Demokratske Crne Gore Dragana Krapovića dokazuje još jednom da su lica iz SDT spremna da se služe najsramnijim podvalama.

"Čitava Crna Gora se odavno izruguje Milivoju Katniću (glavni specijalni tužilac) i njegovim poslušnicima u SDT i Specijalnom policijskom timu. Ima li većeg poniženja za Katnića nego hapšenje Jasne Dokić, časne žene, majke, koja svoju funkciju direktora Vodovoda obavlja pošteno i odgovorno. Međutim, upravo je njen grijeh to što svoj posao radi pošteno i odgovorno, jer su to ljudske kategorije koje nikako ne idu uz kriminalni režim i one koji obavljaju prljave poslove za Mila Đukanovića (predsjednik Crne Gore) i Duška Markovića (predsjednik Vlade Crne). Ponovićemo- neka se dobro zamisle Katnić, Veljović i njihovi nalogodavci, jer pravda će ubrzo zakucati i na njihova vrata. A tada će morati da odgovaraju za sve što su radili nedužnim ljudima", kazali su iz DF.

Krapoviću i Dokić je ranije određeno zadržavanje do 72 sata, dok je Božović, pušten nakon saslušanja.

Bonus video: