Mitrović: Huligani ispred policajaca promijenili registarske oznake, udarali nas šakama i nogama

"Čitavo to vrijeme ispred zgrade Opštine, u neposrednoj blizini stojao je kombi Interventne jedinice. Nisu pružili nikakvu pomoć, niti su na bilo kakav način reagovali", rekao je Mitrović

49486 pregleda 1210 reakcija 60 komentar(a)
Mitrović, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Mitrović, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore u Nikšiću, doktor Marko Mitrović podnio je danas krivičnu prijavu protiv nepoznatih lica, koja su njega i njegovog šuru pretukla naočigled policije isred zgrade Opštine, poslije incidenata koji su se desili u tom gradu, tokom protesta, izazavanog dešavanjima u Budvi 24. juna.

Doktor Mitrović je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede jer mu je od udaraca pukla bubna opna.

"Ispred zgrade Opštine, pet huligana su došli sa tri auta iz kojih su izašli, potom promijenili registarske oznake, neposredno ispred dva policajca. Oni su se nakon kratkog vremenskog perioda silovito uputili prema nama ničim izazvani, nikakvom akcijom niti reakcijom od strane nas i počeli da nas udaraju šakama i nogama. Ubrzo nakon toga su se vratili u svoja auta i otišli u nepoznatom pravcu. Čitavo to vrijeme ispred zgrade Opštine, u neposrednoj blizini stojao je kombi Interventne jedinice. Nisu pružili nikakvu pomoć, niti su na bilo kakav način reagovali", rekao je Mitrović.

Iz Demokratske Crne Gore juče su saopštili da su Mitrovića pretukli huligani Demokratske partije socijalista (DPS).

Bonus video: