Potpredsjendik nikšićke ure goran šućur

URA Nikšić: Za Grbovića nema lijeka osim strogog karantina

“Vaša burna reakcija u pozorištu, zabilježena i komentarisana u medijima, ostala je nedovoljno razjašnjena, ali kad se uzme u obzir da je predstava bila posvećena nasilju nad ženama, onda postaje jasno i Vaše uvredljivo ponašanje prema glumcima, jer iz Vas prečesto progovara nečista savjest”, poručio je Šućur Grboviću

6667 pregleda 21 reakcija 20 komentar(a)
Šućur, Foto: URA
Šućur, Foto: URA

Da svi crnogorski ljekari liječe predsjednika Opštine Nikšić - Veselina Grbovića, izliječili ga ne bi, jer je partijska bahatost pomiješena sa obrisima fašizma i nečovještva zaraznija od korone, a strogi karantin za njega i većinu DPS funkcionera bila bi najbolja opcija kako za tu partiju tako i cijelo društvo, poručio je danas Goran Šućur, potpredsjednik nikšićke URE, reagujući na jučerašnje izjave Veselina Grbovića.

Šućur navodi da na primjeru Grbovića može jasno da se zaključi da je sramota ko sve može obavljati funkciju predsjednika opštine u Crnoj Gori.

“Vaša burna reakcija u pozorištu, zabilježena i komentarisana u medijima, ostala je nedovoljno razjašnjena, ali kad se uzme u obzir da je predstava bila posvećena nasilju nad ženama, onda postaje jasno i Vaše uvredljivo ponašanje prema glumcima, jer iz Vas prečesto progovara nečista savjest”, poručio je Šućur Grboviću.

Kaže i da Grbović nije dostojan da se obrati predstavnicima najplemenitije profesije, a kamoli da s prezirom govori o njihovom radu.

“Ljekari i zdravstveni radnici koji su podržali vjerska prava crnogorskih građana služe na čast ne samo našem gradu, nego i Crnoj Gori. Oni su Vama i Vašim partijskim drugovima pokazali da uprkos ogromnim naporima koje ulažete u zastrašivanje i ucjenjivanje građana, ne možete sve pokoriti svojim fašističkim metodama”, navodi se u reagovanju.

Potpredsjednik nikšićke URE savjetuje Grboviću da se ne bavi Hipokratovom zakletvom, već da nju ostavi ljekarima i iscjeliteljima, i da pretrese značenje riječi hipokrizija.

“U tom izrazu ćete prepoznati svoj iskrivljeni, nečovječni odraz. Kad sljedeći put poželite da govorite o nečijoj časti, prisjetite se svog mladalačkog grijeha, možda će Vas ućutkati glas savjesti”, ukazao je Šućur.

On je istakao i da Grbović ima prst obraza, davno bi podnio ostavku na funkciju koje nije dostojan.

“Nijeste dostojni ni moralno, ni profesionalno, ni ljudski. Ali takvi kakvi ste, idealni ste za izopačene kriterijume DPS-a, pa se nadamo da ćete se ponovo kandidovati za gradonačelnika, neka Vam ne smeta ni obraz ni zrelost za penziju – boljega za svoje prljave poslove oni neće naći”, poručuje na kraju Šućur.

Preporučujemo za Vas