Odbornik DPS-a: U Budvu nisam kao odbornik SO Kolašin

"U firmi u kojoj sam zaposlen Željezničkom prevozu Crne Gore nijesam na bolovanju već imam rješenje o prekidu rada usled nastale situacije prouzrokovane pandemijom Kovid-19", navodi se u reagovanju Nikole Lakićevića

16659 pregleda 54 reakcija 54 komentar(a)
Lakićević (drugi, s lijeva), Foto: DPS Kolašin
Lakićević (drugi, s lijeva), Foto: DPS Kolašin

Odbornik u kolašinskoj skupštini Nikola Lakićević (DPS) rekao je da u Budvu nije došao kao odbornik i predstavnik bilo koje partije već isključivo kao osoba koja posjeduje licencu za obavljanje poslova zaštite lica i imovine.

On je, reagujući na članak "Odbornik DPS-a u privatnom obezbjeđenju u Budvi", istakao da sve angažmane prihvata strogo profesionalno, te da poslove ne bira "ni politički ni na bilo koji drugi način".

"U firmi u kojoj sam zaposlen Željezničkom prevozu Crne Gore nijesam na bolovanju već imam rješenje o prekidu rada usled nastale situacije prouzrokovane pandemijom Kovid-19. I nemam problem da isto rješenje dostavim javnosti na uvid, dakle nisam spriječen bolovanjem da budem radno angažovan", navodi se u reagovanju Lakićevića.

On navodi da: "angažmane ne ugovaram ja već odgovorno lice, a meni je kao angažovanom jedino važno da posjedujem odgovarajući ugovor sa odgovornim licem i licencu za rad".

Bonus video: