Novinarka uzalud tražila od obezbjeđenja da prestane da je gura

"Odakle tebi pravo da me guraš. Prestani istog momenta", govorila je Ćorić koju je okružilo šest pripadnika obezbjeđenja i nasilno je izvelo iz zgrade SO

17709 pregleda 56 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Odbornik Demokratskog fronta u SO Budva, Janko Dimić dostavio je portalu "Vijesti" snimak na kojem se vidi kako je više pripadnika privatnog obezbjeđenja nasilno izbacilo iz hola SO Budva novinarku Pobjede Đurđicu Ćorić.

Odbornici DF su skočili da je brane od privatnog obezbjeđenja.

"Prestani da me guraš. Odakle tebi pravo da me guraš. Prestani istog momenta", govorila je Ćorić koju je okružilo više pripadnika obezbjeđenja i nasilno je izvelo iz zgrade SO.

Medijima u subotu nije bilo dozvoljeno da prisustvuju sjednici na kojoj se glasalo o novom predsjedniku Opštine Budva, što je prvi put u istoriji budvanskog parlamenta da to medijima bilo dozvoljeno.

Poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Nikolu Divanovića, nova odbornička većina u Skupštini opštine (SO) Budva, izabrala je za predsjednika Opštine Budva, a Anđelu Ivanović (Crnogorska) za predsjednicu SO Budva.

Njih je izabralo 17 odbornika - 12 odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), tri Crnogorske, jedan iz redova Socijaldemokrata (SD) i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Ove odluke DF, Demokrate, URA, SNP, Demos ne priznaju, smatrajući da je sjednica zakazana i održana mimo zakona.

Bonus video: