URA: Iz ciklusa u ciklus funkcioneri DPS-a na optuženičkim klupama

„Uplaše se kad pročitaju o crnim fondovima DPS-a i njegovih prirodnih partnera, uplaše se i kad vide da im ni oni više ne mogu pomoći..."
95 pregleda 8 komentar(a)
Bojan Jevrić, Foto: URA
Bojan Jevrić, Foto: URA
Ažurirano: 06.02.2018. 20:56h

"Malo, malo pa rezultati istražnih organa, i u ovako zarobljenim institucijama u zemlji, smjeste ponekog od funkcionera Demokratske partije socijalista, tamo đe i većina od njih i pripada – na optuženičke klupe", stoji u odgovoru Bojana Jevrića na saopštenje Nikole Divanovića iz DPS-a.

„Naravno da mi u pokretu URA razumijemo svu nelagodu onih koji se spremaju ili pretenduju da se nađu iza rešetaka i dolaze iz redova DPS-a i njihove posluge. Iz ciklusa u ciklus, ispliva poneki Marović, Mugoša, Kuljača, Radojičić, Golubović, Obradović, Brajović tek toliko da podsjete o kakvoj se kriminalnoj organizaciji misli kada se spomenu DPS i njegovi, po kriminalu, prirodni partneri“, navodi se u reagovanju Jevrića.

On dodaje i da se pomenuti uplaše kad god vide da ih URA nazove pravim imenom jer tako najbolje vide svoj odraz u ogledalo.

„Uplaše se kad pročitaju o crnim fondovima DPS-a i njegovih prirodnih partnera, uplaše se i kad vide da im ni oni više ne mogu pomoći, jer građani postaju svjesni svih nepočinstava koja čine, pa im otkazuju povjerenje i njihov rezultat iz ciklusa u ciklus kopni. Nikako izgleda da shvate da moderna politika, kakvu personifikuje DPS, priznaje samo kriminal, korupciju, nepotizam, službene zloupotrebe, teror nad medijima a što im spočitavaju i sa međunarodnih adresa. Zato ih ostavljamo da i dalje traže alibi, upravo za ono što im slijedi – odbrana sa optuženičkih klupa pred sudskim instancama i građanima Crne Gore“, zaključuje Jevrić.

Bonus video: