Divanović: Rezultati lokalnih izbora URA postavili onamo gdje pripadaju

"Ostavljamo da i dalje traže što bolji alibi, upravo za ono što slijedi i na šta se pozivaju u ovom tragikomičnom saopštenju"
5 komentar(a)
Nikola Divanović, Foto: DPS
Nikola Divanović, Foto: DPS
Ažurirano: 06.02.2018. 17:35h

Rezultati lokalnih izbora Građanski pokret URA postave onamo gdje pripadaju - na nivo statističke greške, saopštio je u ime Demokratska partija socijalista Nikola Divanović.

On je reagovao na navode GP URA da nakon lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju DPS stagnira ili gubi podršku.

"Naravno da mi u DPS-u razumijemo svu nelagodu onih koji pretenduju da se bave visokom politikom na državnom nivou a onda ih, iz ciklusa u ciklus, rezultati lokalnih izbora postave onamo gdje objektivno pripadaju - na nivo statističke greške. I to u matičnoj opštini njihovog lidera. Dakle, zaista, da nije tužno bilo bi smiješno", naveo je Divanović.

Dodaje da se u URA "priviđaju scenariji po kojima se sve urotilo protiv njih".

"Od DPS i naših koalicionih partnera, do crnih fondova o kojima maštaju, pa sve do "nedovoljno" obrazovanih građana koji na izborima u Ulcinju i u Bernama poklonjaju DPS-u ubjedljivo najveće povjerenje. Nikako izgleda da shvate da moderna politika, kakvu personifikuje DPS, priznaje samo dostignuća i konkretne rezultate. Zato ih ostavljamo da i dalje traže što bolji alibi, upravo za ono što slijedi i na šta se pozivaju u ovom tragikomičnom saopštenju", zaključio je Divanović

Bonus video: