Odbornici DF-a i Demokrata i jutros zaustavljeni: Privatno obezbjeđenje sa spiskom bez pečata

Odbornik DF-a Đorđe Vujović optužio je pripadnika obezbjeđenja da je krao bakar u Željezari i da je uzeo 100 eura mita da sakrije, a Pejović je kazao da je DPS doveo lupeže da brani građanima da uđu u Opštinu

25951 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Interventna SO Budva, Foto: Vuk Lajović
Interventna SO Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 03.07.2020. 09:54h

Drugu sedmicu zaredom Opština Budva je zatvorena, jutros je na glavnom i službenom ulazu policijski kordon interventne jedinice, a pripadnici privatnog obezbjeđenja su unutar zgrade.

Interventna i jutros u SO Budva
Interventna i jutros u SO Budvafoto: Vuk Lajović

Carevića i Radovića zaustavilo privatno obezbjedjenje. Kordon oolicije se pomjerio sa strane, na ulazu je zaštitarska služba.

Mijomir Pejović iz Demokrata traži da uđe u skupštinsku službu da preda amandman. Radović je pitao ko je naredio da odbornici ne mogu da uđu u SO.

Carević je kazao da je taj spisak mogla da napravi njegova baba, te zapitao ko je sastavio spisak koji nema pečat.

Odbornik DF-a Đorđe Vujović optužio je pripadnika obezbjeđenja da je krao bakar u Željezari i da je uzeo 100 eura mita da sakrije, a Pejović je kazao da je DPS doveo lupeže da brani građanima da uđu u Opštinu.

Carević , odbornik DF Đorđe Vujović, šef kabineta Nikola Jovanović ušli su u zgradu Opštine, ali im obezbjeđenje ne dozvoljava da odu na sprat gdje je kabinet Nikole Divanovića.

Jovanović i Carević
Jovanović i Carevićfoto: Vuk Lajović

Oni su na prizemlju gdje su šalteri Gradjanskog biroa. Građanima je dozvoljen ulazak uz poštovanje mjera, pa u zgradu mogu ući po dvoje.

Spisak radnika je dopunjen, pa svakoga dana broj zaposlenih kome privatno obezbjeđenje dozvoljava ulazak u Opštinu se povećava.

Privatno obezbjedjenje je objavilo da će građanima biti dozvoljen ulaz u Opštinu nakon 9 časova.

Građani mogu ovjeriti dokumenta i ostvariti ostale usluge u Građanskom birou elektronskim putem.

Bonus video: