na svetom stefanu

SNP: Anđela Ivanović na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas?

Oni su kazali da se u objektu, "koji je svojina Petrosa Statisa, očigledno se slavio puč koji je ova grupacija izvršila u metropoli turizma i dogovarali su se dalji koraci kojim će se naš grad i njegovi žitelji još više uniziti i ojaditi", kaže se u saopštenju

47713 pregleda 764 reakcija 55 komentar(a)
Ivanović, Foto: Screenshot
Ivanović, Foto: Screenshot

Sinoć su se na Svetom Stefanu nezakonito izabrana predsjednica SO Budva Anđela Ivanović i članovi organizovane kriminalne grupe našli na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas, koje je prebijalo odbornike i građane Budve proteklih dana i branilo im ulazak u zgradu Opštine, tvrdi OO SNP Budva.

Oni su kazali da se u objektu, "koji je svojina Petrosa Statisa, očigledno se slavio puč koji je ova grupacija izvršila u metropoli turizma i dogovarali su se dalji koraci kojim će se naš grad i njegovi žitelji još više uniziti i ojaditi", kaže se u saopštenju.

Oni su poručili da je sve uzalud Anđeli Ivanović i njenim partnerima iz DPS-a i ostalih privezaka vlasti.

 

"Legalni i legitimni predstavnici građana će nastaviti svakog dana da dolaze na svoja radna mjesta i da se bore za interese građana koji su ih birali i kojima dugujemo da učinimo sve što je u našoj moći da se Budva vrati na stare staze slave", kaže se u saopštenju.

Uzalud su hapšenja, procesuiranja, montirani sudski postupci i prebijanja, poručili su oni.

"Luča slobode krenula je iz Budve i osvijetliće cijelu Crnu Goru, a 30. avgust biće upamćen kao dan kada je kriminalna vlast predvođena DPS-om konačno poslata na smetlište istorije", kaže se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas