OO DPS Budva: Carević i Radović simulirali otvaranje pasarele u Rafailovićima i obmanuli građane

Dodaju da "ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom"

16882 pregleda 33 reakcija 32 komentar(a)
Pasarela u Rafailovićima, Foto: OO DPS Budva
Pasarela u Rafailovićima, Foto: OO DPS Budva

Pasarela u budvanskom naselju Rafailovići nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice, saopštili su iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Ne priznajući odluku nove skupštinske većine u Budvi, koja ih je razriješila, prije nekoliko dana Marko Bato Carević i Krsto Radović svečano su otvorili još jedan infrastrukturni objekat - pasarelu, poručujući da su ispunili ono što je obećavano decenijama unazad, ali je ova vlast to završila.

"Podsjećamo javnost da je legitimno smijenjena bivša budvanska vlast, predvođena dvojcem Carević - Radović, prije nekoliko dana, pod naletom populizma i niskih pobuda, simulirala otvaranje pasarele u Rafailovićima. Na osnovu video i foto materijala postalo je jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići?! Očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve", navodi se u saopštenju OO DPS Budva.

Dodaju da "ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom".

Bonus video: