Plav: Održana sjednica IO i OO DPS-a, upućen apel građanima da poštuju mjere NKT-a

Sjednicama je prisustvovao ispred Predsjedništva partije koordinator za Plav Mevludin Nuhodžić

2644 pregleda 26 reakcija 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Danas su u Plavu održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, na kojima su analizirane predizborne aktivnosti u okviru priprema za predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 30. avgust 2020. godine, saopšteno je iz plavskog odbora ove partije.

"Izabran je Operativni štab, kao i komisije koje će raditi tokom kampanje, koje treba da doprinesu boljem izbornom rezultatu. Konstatovano je da u Opštinskom odboru postoji energija i entuzijazam koji su garant dobrog izbornog rezultata DPS-a u ovoj opštini", saopšteno je.

Kažu da je istaknuto je da je kroz projekte koje je realizovala Vlada Crne Gore, Plav poprimio obrise uređene opštine i da je na taj način stvoren ambijent za dalji razvoj privrednih, kulturnih i turističkih potencijala ovoga kraja.

"Naglašeno je da participacija DPS-a u lokalnoj samoupravi veoma vidljiva i da ideje koje promoviše naša partija nailaze na punu podršku velikog broja građana Plava. Na sjednicama su razmatrana i druga pitanja iz nadležnosti ovih partijskih organa", navodi se u saopštenju

Sjednicama je prisustvovao ispred Predsjedništva partije koordinator za Plav Mevludin Nuhodžić.

"Sjednice su održane uz poštovanje mjera i preporuka NKT ( poštovanje distance, nošenje maski i rukavica). Izraženo je zadovoljstvo što u Plavu nema registrovanih slučajeva sa Covid 19. Upućen je apel svim građanima da poštuju preporuke NKT i daju doprinos ukupnoj borbi u spriječavanju širenja koronavirusa kako bi sačuvali sebe, naš grad i našu Crnu Goru", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: