DF Berane: I dalje ćemo raditi u interesu Beranaca

"Još jednom se pokazalo da je politika zajedničkih nastupa opozicije koju propagira DF pobjednička i da je to put kojim treba da idemo i ka svim narednim izazovima koji nas očekuju"
9 komentar(a)
Berane grad, Foto: Rabrenović
Berane grad, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 05.02.2018. 11:33h

Beranski odbor Demokratskog fronta saopštio je da bi pobjeda opozicije u Beranama bila ubjedljivija da su sve partije nastupale zajedno u okviru koalicije Zdravo Berane

"Čestitamo građanima Berana što su odoljeli pritiscima i ostali bastion slobode u Crnoj Gori. Pobjeda opozicije bila bi i ubjedljivija da su svi opozicioni subjekti nastupali u okviru koalicije „Zdravo Berane“. Još jednom se pokazalo da je politika zajedničkih nastupa opozicije koju propagira DF pobjednička i da je to put kojim treba da idemo i ka svim narednim izazovima koji nas očekuju. DF će kao najjači konstituent u novoj vlasti imati odgovoran odnos prema građanima Berana i učiniti sve da organizam grada u potpunosti ozdravi od onoga što je od njega uradio DPS, a za to nije bio dovoljan jedan mandat na vlasti. Bićemo i dalje odgovorna vlast koja će raditi u interesu svih građana Berana", saopštili su iz beranskog DF-a.

U saopštenju je rečeno da ukoliko se politika zajedničkih opozicionih nastupa ispoštuje i na svim narednim izborima," i ukoliko kao Beranci budemo bili spremni da branimo pobjedu, sloboda će se iz Berana proširiti i na čitavu Crnu Goru. Beranci su pokazali put."

"Još jednom čestitamo svim građanima Berana što su odoljeli pritiscima i protivpravnim radnjama režima i pokazali kako se brani sloboda", saopštili su iz beranskog DF-a.

Bonus video: