Portparol Demokratske partije socijalista

Nikolić: Očekivan krah sastanaka, opozicija još jednom demantovala sebe

"Od samog početka, bilo je jasno da je ovaj skup osuđen na neuspjeh", kazao je Nikolić

6481 pregleda 41 reakcija 43 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista
Miloš Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS), Miloš Nikolić, saopštio je da je, neuspjehom sastanaka koji su se održavali u prethodna dva dana, a čija tema je bio pokušaj okupljanja na jednoj listi, opozicija je još jednom pokazala svoju slabost i snagu sujeta njenih lidera.

"Od samog početka, bilo je jasno da je ovaj skup osuđen na neuspjeh te da se radi o simulaciji saradnje između zavađenih političkih subjekata, koji su se sastali samo zato što je SPC to od njih tražila", kazao je Nikolić.

Kako se navodi u saopštenju, o nivou povjerenja koji vlada među opozicijom, najbolje govori činjenica da lideri stranaka priznaju da ne mogu zajedno ni na jednu listu. "Kao sto su priznali i da su svjesni kakav im je rejting kod građana kada su izrazili spremnost da im se sklone sa očiju do završetka izbora, ne bi li im drugi donijeli pobjedu, a oni nakon toga preuzeli čelne pozicije."

Nikolić dalje dodaje da privid međusobne saradnje, uprkos svemu, nije trajao dugo jer je već sinoć jedan od učesnika sastanka, Slaven Radunović, napao Bečića da je namjerno opstruirao jedinstvenu listu, "čime je vjerovatno ponovo pokrenuo lavinu međusobnih uvreda i napada na društvenim mrežama i medijima".

"Jedina činjenica vrijedna pažnje u svemu što se dešavalo ovih dana jeste okolnost da je opozicija još jednom demantovala sebe potvrdom da od bojkota nema ništa te da će kao što smo i najavljivali svi uredno izaći na izbore. Sva ostala priča predstavlja pripremu alibija za izvjestan izborni poraz koji čeka opoziciju i na ovim izborima", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas