DPS Ulcinj: Abazović u Ulcinj doveo „jurišnike“ iz drugih gradova

Kako su kazali, DPS će svaki sličan pokušaj prijaviti nadležnim državnim institucijama, a građane su iz te partije pozvali "da ne nasijedaju na provokacije Abazovića i URA", te da slobodno iskoriste svoje biračko pravo i iskažu svoju političku volju
111 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2018. 14:21h

Lider pokreta URA Dritan Abazović je na današnje lokalne izbore u Ulcinju doveo svoje "jurišnike" iz drugih gradova, da zajedno za nosiocem liste URA za Ulcinj, Omerom Barjaktarijem, upadaju na privatne posjede Ulcinjana, formiraju "straže" ispred kuća i zavađaju građane, kazali su iz ulcinjskog odbora Demokratske partije socijalista.

"Takozvani „građanski“ pokret URA i njegov predsjednik Dritan Abazović, Ulcinjanin, pokušavaju tokom današnjeg izbornog dana da zastrašuju građane i podižu tenzije, ne bi li po već oprobanom receptu izazvali bilo kakav incident tokom izbornog dana. Ogromna je sramota što je baš Abazović taj koji je u Ulcinj doveo svoje „jurišnike“ iz drugih gradova da, zajedno sa nosiocem liste URA za Ulcinj Omerom Barjaktarijem, upadaju na privatne posjede Ulcinjana, formiraju „straže“ ispred kuća i zavađaju građane. Između ostalog, Barjaktari i još nekolicina ljudi iz URA, snimljeni su na privatnom posjedu pored kuće Ljora Nrekića, nosioca liste „Ulcinj pobjeđuje – Ulqini fiton“ i predsjednika OO DPS Ulcinj. Očigledan je pokušaj zastrašivanja i uznemiravanja porodice Nrekić i njihovih komšija, ali i drugih časnih Ulcinjana, koji su danas izloženi različitim pritiscima „jurišnika“ iz URA," rekli su iz OO DPS Ulcinj.

Kako su kazali, DPS će svaki sličan pokušaj prijaviti nadležnim državnim institucijama, a građane su iz te partije pozvali "da ne nasijedaju na provokacije Abazovića i URA", te da slobodno iskoriste svoje biračko pravo i iskažu svoju političku volju.

Galerija

Bonus video: