DPS: Odbacujemo tvrdnje Demokrata, državni organi već ustanovili da nema protivzakonite radnje

"Molimo građane da ne nasijedaju na ove informacije, već da iskoriste svoje biračko pravo i slobodno iskažu svoju političku volju i u Beranama i u Ulcinju"
61 pregleda 35 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 04.02.2018. 11:55h

Demokratska partija socijalista apsolutno odbacuje sve tvrdnje o kupovini glasova u Beranama koju je iznijela Demokratska Crna Gora, a prenijeli mediji koji su time još jednom prekršili princip predizborne tišine, koja je na snazi do zatvaranja biračkih mjesta u 20 sati, saopšteno je iz DPS-a

"Želimo da informišemo crnogorsku javnost da su nadležni državni organi već obavili svoj posao i nijesu ustanovili nikakve protizakonite radnje. Ovakva histerija Demokrata samo je proizvod nemogućnosti mirenja sa činjenicom da će danas doživjeti novi izborni poraz, vjerovatno najveći do sad. Očekujemo da će, kako se izborni dan bude približavao kraju, Demokratei po već oprobanom receptu i uz pomoć njima bliskih medija pokušati da podignu tenzije i izazovu incidente. Zbog toga molimo građane da ne nasijedaju na ove informacije, već da iskoriste svoje biračko pravo i slobodno iskažu svoju političku volju i u Beranama i u Ulcinju", saopšteno je iz DPS-a.

Bonus video: