SJEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA

Odbornička većina izabrala Bulatovića i Ivkovića za potpredsjednike Opštine Budva

"Ovo govorim prije svega zbog građana Budve, koji moraju da budu svjesni da postoje grupacije koje su spremne da na svaki otpor ili drugačije mišljenje od vas naprave metu i pokušaju da ubiju kroz širenje mržnje i podmetanja” kazao je Bulatović

27193 pregleda 179 reakcija 41 komentar(a)
Bulatović, Foto: Vuk Lajović
Bulatović, Foto: Vuk Lajović

Odbornička većina iz redova DPS, SD, Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković jednoglasno su za potpredsjednike Opštine imenovali lidere budvanskih odbora SD i Crnogorske Petra Ivkovića i Vladimira Bulatovića.

“Hvala što se prepoznali da pokolebljivosti nema, kada je ispravna ideja, treba da se gura do kraja, a da svi oni koji pokušavaju da nas zastraše, ne mogu da nas zastraše. Ovo govorim prije svega zbog građana Budve, koji moraju da budu svjesni da postoje grupacije koje su spremne da na svaki otpor ili drugačije mišljenje od vas naprave metu i pokušaju da ubiju kroz širenje mržnje i podmetanja” kazao je Bulatović.

On je obećao da neće dozvoliti da djeca Budve ne prožive 90-e i robovi nekih retrogradnih politika.

Ivaković je kazao da će sva svoja profesionalna iskustva u turizmu usmjeriti na boljitak grada, jer se nalazimo u najtežem trenutku za turizam.

Preporučujemo za Vas