Odbornička većina u Budvi postavila nove kadrove u Komunalnom preduzeću, Vodovodu...

Imenovan je i novi Upravni odbor JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u sastavu Biljana Dajković i Tamara Kalezić

19508 pregleda 41 reakcija 38 komentar(a)
Sa daanšnje sjednice, Foto: Vuk Lajović
Sa daanšnje sjednice, Foto: Vuk Lajović

Odbornička većina iz redova DPS, SD, Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković jednoglasno su podržali inicijativu odbornice DPS Snežane Kuč koja je predložila smjenu dosadašnje sekretarke Skupštine opštine Marije Kusovac i za vršiteljku dužnosti imenovana Lidija Zirojević, koja je tu funkciju obavljala dok je šef parlamenta bio Boro Lazović.

Odbornici su bili jednoglasni prilikom smjene dosadašnjeg sastava Odbora direktora Komunalnog preduzeća, te imenovali novi saziv u sastavu Đorđe Medin, Vladan Marsenić, Marijana Strugar, Dušica Tomović i Svetlana Kastrati.

Smijenjen je i Odbor direktora gradskog Vodovoda i imenovan novi u sastavu Nikola Cvijović, Slobo Raičević, Đordjije Kovačević, Tanja Gardašević i Danko Radenović.

Nakon smjene Imenovan je i novi Odbor direktora “Mediteran reklame” koga čine Branko Vojinović, Krsto Stevović, Milica Ratknić, Ivan Milošević i Nevena Ćetković Zec.

Smijenjen je, a potom izabran novi Odbor direktora “Parking servis” koji sada čine Milenko Medigović, Andrea Radulović, Luka Novaković, Nemanja Malovrazić i Saša Čolović.

Imenovan je i novi Upravni odbor JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u sastavu Biljana Dajković i Tamara Kalezić.

Bonus video: