OO DPS BP: Prevaziđene i deplasirane teze o ličnim kartama slobodno koristite kao alibi, trebaće vam

"Vaša konstatacija da DPS više nikom ne vjeruje na riječ da će nam dati podršku zbog učešća na litijama, nije u vezi sa stvarnošću, o čemu najbolje govore i nedavni potpisi prosvjetnih i zdravstvenih radnika"

5838 pregleda 7 komentar(a)
OO DPS Bijelo Polje, Foto: DPS
OO DPS Bijelo Polje, Foto: DPS

Kao dominantna i ozbiljna partija na političkoj sceni, očekivano je da smo počeli kampanju u susret parlamentarnim izborima koji se održavaju za nešto manje od dva mjeseca, saopštili su iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Bijelo Polje.

"Prevaziđene i deplasirane teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi i ovog puta. Trebaće vam", navodi se u saopštenju OO DPS Bijelo Polje.

Oni su reagovali na saopštenje Demokratskog fronta (DF) Bijelo Polje koji je rekao da je DPS već uveliko počela kampanju ucjenama kako zaposlenih tako i nezaposlenih koji čekaju posao.

"Naravno, neće nam biti teško, obzirom da umjesto poruka sa govornica, postignuti rezultati u Bijelom Polju će govoriti za nas", navodi se u saopštenju OO DPS Bijelo Polje.

Iz DF Bijelo Polje su dodali da DPS "sve to se radi, jer više nikom ne vjeruje na riiječ, zbog činjenice da je ogroman broj Bijeloljaca i Bjelopoljki učestvovao na litijama, te da su im mnogi otkazali poslušnost"

"Vaša konstatacija da DPS više nikom ne vjeruje na riječ da će nam dati podršku zbog učešća na litijama, nije u vezi sa stvarnošću, o čemu najbolje govore i nedavni potpisi prosvjetnih i zdravstvenih radnika. Upravo takav vid javnog iznošenja stavova je samo po sebi dokaz otvorenosti i jačine naše partije, posebno u dijelu poštovanja drugačijeg mišljenja. Naravno, uvijek će se naći oni koji će sebi dati na značaju pokušavajući da na račun navodnih pritisaka DPS-a iznude nešto od naše političke konkurencije, ne bi li ostvarili svoje sitne lične interese", navodi OO DPS Bijelo Polje u saopštenju.

Oni su dodali da veliku podršku na predstojećim izborima očekuju zbog rezultata koje su postigli.

"Rezultati koje smo postigli na svakom polju u našem Bijelom Polju, daju nam za pravo da veliku podršku očekujemo i ovog puta. I ovog puta, kao i svakog do sada, rezulat će biti isti, jer građani prepoznaju i žele koncept građanskog društva, a ne retrogradne politike koja nas vuče unazad. Sve ono što smo uradili u prethodnom periodu za naš grad, sve benefite realizacije velikog broja projekata, posebno onih infrastrukturnih, imaće svi naši sugrađani, pa čak i vi, ma koliko zatvarali oči pred njima i bez obzira koliko se trudili da to sve negirate", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: