PORUKA KINESKOG PREDSJEDNIKA

Đinping čestitao Đukanoviću Dan državnosti Crne Gore

"Nakon izbijanja pandemije COVID-19, Vlada Crne Gore preduzima odlučne mjere i efikasno kontroliše širenje pandemije i čini sve za zaštitu zdravlja naroda. Kina i Crna Gora podržavaju jedna drugu i ujedinjuju se protiv pandemije, a odnosi između dviju zemalja se produbljuju."

3799 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Đukanović, Foto: Savo Prelević
Đukanović, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Narodne Republike Kine Si Đinping uputio je čestitku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i crnogorskom narodu povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore, saopšteno je iz Đukanovićevog kabienta.

"Nakon izbijanja pandemije COVID-19, Vlada Crne Gore preduzima odlučne mjere i efikasno kontroliše širenje pandemije i čini sve za zaštitu zdravlja naroda. Kina i Crna Gora podržavaju jedna drugu i ujedinjuju se protiv pandemije, a odnosi između dviju zemalja se produbljuju"

Predsjesnik NR Kine ističe da posvećuje veliku pažnju razvoju odnosa između Narodne Republike Kine i Crne Gore i želi da zajedno sa Predsjednikom Crne Gore promoviše kontinuirano širenje i produbljivanje prijateljske saradnje dviju zemalja, u cilju doprinosa više realnih dobrobiti dvije zemlje i njenih naroda".