Radović: DPS u rasulu kada je glavnog pljačkaša Petrovca imenovao za šefa Parking servisa

On je optužio da iza okupacije Opštine stoji organizovana kriminalna grupa koja namjerava da nastavi pljačku Opštine koja je prekinuta 2016. dolaskom nove gradske uprave

18643 pregleda 97 reakcija 27 komentar(a)
Jutros ispred Opštine, Foto: Vuk Lajović
Jutros ispred Opštine, Foto: Vuk Lajović

Krsto Radović, koga je odbornička većina iz redova DPS, SD, Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković smijenili sa funkcije predsjednika Skupštine opštine, kazao je da mu je jutros onemogućeno da udje u službene prostorije i zakaže nastavke skupštinskih sjednica.

On je optužio da iza okupacije Opštine stoji organizovana kriminalna grupa koja namjerava da nastavi pljačku Opštine koja je prekinuta 2016. dolaskom nove gradske uprave.

“Tu kriminalnu bandu čine Nikola Divanović, Predrag Jelušić, Suzana Pribilović, Vladimir Bulatović, Marko Vuković, Gojko Ljubanović, Snežana Kuč, Vesna Nišavić, Dragana Pima, Boris Rafailović, Milija Sekulović, Božo Lazović, Predrag Dajković, Sanja Đedović, Milan Zec, Goran Boreta, Milica Petričević, Marina Gardašević, Predrag Milašević, Anđela Borilović (Ivanović) i Stevan Džaković”, naglasio je Radović.

On ih je nazvao “političkim odronom i političkim otpadom koji je zaposjeli zgradu Opštine”.

“Oni su otpad i mimo politike, jer samo nečasni ljudi bi se prihvatili da hapse svoje građane i da blokiraju rad uorave”, kazao je Radović.

Prema njegovim riječima DPS je u potpunom rasulu , a to potvrdjuje je izbor kadra koga su imenovali u Upravnom odboru “ Parking servisu”.

“ Niko normalan u DPS se ne bi prihvatio ni jedne funkcije, prihvataju se oni lopovi koji su uništili Budvu do 2016. Jedan od njih je Milenko Medigović, nedavno imenovani predsjednik UO” Parking servisa” koji dolazi iz Petrovca. To je čovjek koji poslednjih dana ide i Buljaričanima obećava lungo mare, čovjek zbog koga je petrovačko šetalište plaćeno osam i po miliona eura. Čovjek koji je uništio Petrovac sa crnom stanicom za fekalije, zbog koga je Petrovac deset godina plivao u fekalijama, čovjek zbog koga je donešen planski dokumen Petrovac centar, zbog koga je napravljen hotel Cristal Rivijera i hotel Melia... to su kadrovi DPS-a koji su pljačkali i uništili sve. Zato građani nemojte zaboraviti sve ono što su radili do 2016.”, poručio je Radović.

Jovanović: 30. avgust je naš novi 13. Jul

Nikola Jovanović, šef kabineta Marka Carevića kazao je da će 30. septembar biti novi 13.jul, dan oslobođenja Crne Gore i Budve.

On je naglasio da je u Opštini kriminalna gruđa koja pokušava da nastavi pljačku grada.

“Čuvaju ih kvazi obezbjedjenje, neidentifikovana lica, za koje ne znamo ko su, što su, kako su angažovani. Znamo jedino, a to smo mogli jutros da vidimo, da oni komanduju Upravom policije. To su sumnjiva lica koja su se stavila iznad zakona, iznad policije, iznad Ustava, koji suštinski upravljaju Opštinom. Sprečavaju nas da nenadilno udjemo u Opštinu kao legitimno izabrane predstavnike naroda i radimo u interesu građana Budve. Za razliku od njih ovi koji su uzurpirali Opštinu žele da nastave da pljačkaju imovinu “, kazao je Jovanović.

On je poručio da “kao što im jutros sila nije pomogla , neće im pomoći ni 30. avgusta”.

“ Tada ćemo ih naglavačke izbaciti iz Opštine. Vidjeli ste kako oni proslavljaju 13.jul, oni ovu državu 30 godina pale, pljačkaju, uništavaju joj budućnost. To je njihova najbolja slika” kazao je Jovanović.

Bonus video: