"Narod pobjeđuje": Požar nad Kotorom je samo mala uvertira u ono što je diktator namijenio Crnoj Gori

"Diktatorovo terminalno ludilo je toliko očigledno da svi članovi DPS kojima je ostalo makar malo zdravog razuma pokušavaju na sve načine da "hvataju krivine" i sklanjaju se u stranu, iščekujući nestrpljivo, ništa manje od slobodnih, opoziciono orijentisanih ljudi, da se bolesni i satruli režim rastočkog šeika napokon uruši"

19081 pregleda 91 reakcija 30 komentar(a)
Požar na brdu San Đovani iznad Kotoa, Foto: -
Požar na brdu San Đovani iznad Kotoa, Foto: -

Prekjučerašnji požar nad Kotorom je samo mala uvertira u ono što je diktator namijenio cijeloj Crnoj Gori, kao konačno rješenje kojim bi se izvukao od odgovornosti za sva zla koje je ovom društvu počinio za proteklih trideset godina, saopštila je danas građanska lista "Narod pobjeđuje" koja učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu 30.avgusta.

Osvrćući se na požar koji su u noći 13. jula na kotorskim bedemima izazvali učesnici "patriotske bakljade" koji su na taj način obilježavali Dan državnosti, iz ove građanske liste su poručili da je režim ovakvim načinom proslave unizio i sam 13.jul – "jedini praznik na koji nema i ne može biti nikakvog prigovora, jer je to praznik slobode i slobodarskog duha."

"Diktatorovo terminalno ludilo je toliko očigledno da svi članovi DPS kojima je ostalo makar malo zdravog razuma pokušavaju na sve načine da "hvataju krivine" i sklanjaju se u stranu, iščekujući nestrpljivo, ništa manje od slobodnih, opoziciono orijentisanih ljudi, da se bolesni i satruli režim rastočkog šeika napokon uruši. Ne pomažu više ni dnevnice ni bonovi za gorivo, režim odavno nije u stanju da na raznim svojim "manifestacijama" okupi više od nekoliko stotina ljudi. U pokušaju da sakriju drastično izgubljenu podršku, prekjuče su bakljadama pokušali da stvore privid brojnosti i snage. Ali, tamo gdje je više baklji nego ljudi, ceh je morala platiti priroda", saopštila je lista "Narod pobjeđuje".

Oni ističu da u Crnoj Gori "30 godina traje požar pljačke, korupcije, kriminala, programiranog sijanja razdora među narodom."

"Kleptokratski režim, odavno prikopčan na kvislinške tekovine 12. jula 1941. napokon je požarom unizio i 13. jul, jedini praznik na koji nema i ne može biti nikakvog prigovora, jer je to praznik slobode i slobodarskog duha. Dok s nevjericom gledamo što proteklih dana i mjeseci od Boke čine razni Aprcovići, Kusovci, Divanovići, Laličićke… i sjećamo se što su proteklih godina i decenija učinili razni Marovići, Kankaraši, Ćatovićke, Novoseli, Rađenovići, jasno nam je svima da Tivat, Boka i Crna Gora više nemaju vremena. S crnim obrazom i požarom u mozgu, nema budućnosti!", naglasili su iz te građanske liste pozivajući sve "slobodne ljude Tivta i Boke, bez obzira na svoja nacionalna, vjerska, i ideološka opredjeljenja" da "ujedinie svoju pamet, znanje, i rad, da bi mogli spasiti ovo unakaženo društvo od konačne propasti."

"Izborna lista "Narod pobjeđuje" je samim svojim formiranjem pokazala put kako se to radi, i svim normalnim i slobodnim građanima Tivta, koji se nisu uprljali korupcijom i kriminalom, pružiće ruku saradnje nakon 30. avgusta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: