Marković: DPS obezbjeđuje razvoj i prosperitet i garantuje multinacionalni sklad

"Dosadašnja lokalna uprava u ovom gradu i nije bila vlast, oni su svojim neodgovornim aktivnostima zaustavili razvoj Berana i onemogućili bolji život građana", kazao je Marković na političkoj tribini izborne liste "Berane pobjeđuje - Milo Đukanović – DPS – SD – BS", u sali beranskog naselja Budimlja
13 komentar(a)
Duško Marković, Foto: DPS
Duško Marković, Foto: DPS
Ažurirano: 02.02.2018. 19:52h

Demokratska partija socijalista, u kojoj god opštini da vrši vlast, obezbjeđuje razvoj i prosperitet, i garantuje multinacionalni sklad, saopštio je večeras zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Duško Marković.

"Naša politika nema konkurenciju u Beranama. Dosadašnja lokalna uprava u ovom gradu i nije bila vlast, oni su svojim neodgovornim aktivnostima zaustavili razvoj Berana i onemogućili bolji život građana", kazao je Marković na političkoj tribini izborne liste "Berane pobjeđuje - Milo Đukanović – DPS – SD – BS", u sali beranskog naselja Budimlja.

On je istakao da će nova vlast u Beranama slijediti državno odgovorne politike, koje DPS sa svojim partnerima vodi na centralnom nivou.

"Beranci znaju i prepoznaju da DPS objedinjuje progresivne snage, i zato će naša politika pobijediti u ovom gradu, a ne ona politika koja je i tu jednu-jedinu, dosadašnju koaliciju, podijelila na pet kolona. Umni i mudri ljudi iz ovog kraja su obilježili trajne i istorijske događaje i Berana i cijele Crne Gore. Zbog svega ovoga, jasno je kome će građani 4. februara dati povjerenje: Listi "Berane pobjeđuje - Milo Đukanović –DPS –SD-BS", odnosno Demokratskoj partiji socijalista i njenim partnerima, onima koji su sačuvali zemlju, koji su je uveli u NATO, koji je vode sigurnim putem u Evropsku uniju. Taj put se nastavlja na unutrašnjem planu, kroz razvojne politike i već vidljive rezultate od kojeg građani osjećaju boljitak. U Beranama i na sjeveru ćemo već u ovoj godini otpočeti značajne i hitne mjere da podstaknemo razvoj i nova radna mjesta. Upravo zbog tog osjećaja i odgovornosti već u ponedjeljak, 5. februara mi ćemo biti vlast u Beranama", zaključio je Marković.

Bonus video: