"Đukanović brani četvrtu državu na svom putu od gazimestanskog do transatlanskog rodoljuba"

54 pregleda 16 komentar(a)
Miodrag Lekić, Berane, Foto: Demos
Miodrag Lekić, Berane, Foto: Demos
Ažurirano: 02.02.2018. 14:00h

Predsjednik DEMOS-a Miodrag Lekić istakao je da se koalicija SDP – DEMOS dr Radovan Asanović tokom kampanje predstavila građanima Berana na ozbiljan način, baveći se dominantno realnim problemima opštine.

"Upravo suprotno onima koji politiku izjednačavaju sa populizmom, demagogijama i propagandama u čemu prednjači vladajuća koalicija sa državnog nivoa koja je unutrašnji odnos snaga izrazila velikim i malim slovima na propagandnim bilbordima Radi se o koaliciji koja je izvršila akcije izborne korupcije sa materjalnum dokazima. Sada se opet očekuje njihovo procesuiranje čiji će rezultat najbolje ilustrovati stepen postojanja pravne države kod nas", naveo je Lekić.

On je naveo da se nada da će građani Berana prepoznati "ispraznu i opasnu retoriku" Đukanovića.

"U sinoćnjem gostovanju Đukanović se u Beranama nije osvrnuo na novogodišnje poklone njegove partije građanima u vidu povećanja PDV-a, cjene struje, goriva i drugih nameta, već je opet papagajstvujuće dijelovao svojom omiljenom disciplinom odbrane države i proizvodnjom neprijatelja. Đukanović neumorno i tragikomično brani već četvrtu državu na svom putu od gazimestanskog do transatlanskog rodoljuba."

Bonus video: