Đukanović: DPS je dobro jezgro politike u Rožajama

Đukanović je naglasio da DPS nema konkurenciju koja će bolje raditi poslove i voditi državu od DPS-a
61 pregleda 17 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Luka Zeković
Milo Đukanović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.02.2018. 12:38h

DPS ima jasnu viziju, stabilno je i dobro jezgro politike u Rožajama, poručio je predsjedik te partije Milo Đukanović na sjednici Opštinskog odbora stranke.

On je istakao da smo od obnove nezavisnosti uveli Crnu Goru u potpuno novo društvo najrazvijenijih država svijeta, kao i da država za kratko vrijeme, krećući se pravim putem, nadoknađuje ono što su viševjekovna zaostajanja čitavog regiona.

„Nažalost, još uvijek se učimo demokratiji i još uvijek smo u formiranju kritične mase svijesti o odgovornosti za državni interes i zbog toga nemamo pravo na grešku“, rekao je Đukanović.

Kazao je i da, iako opozicija želi prijevremene parlamentarne izbore , tu nema kompromisa i da će mandat ove Vlade trajati koliko je predviđeno, odnosno do jeseni 2020. godine.

"Poseban imperativ je pobjeda na predsjedničkim izborima jer će ta pobjeda odbaciti sva očekivanja opozicije i tom pobjedom ćemo dobiti još snažnije povjerenje građana", rekao je Đjukanović.

Predsjednik DPS je naglasio da su "konsolidovali redove DPS-a u Rožajama" i da nema razloga za inferiornost i strah.

"Imamo odlučnu i jasnu viziju i da kontinuirano razvijamo našu politiku. Lokalna vlast je važan faktor i kada je u pitanju najveći problem opštine, nezaposlenost, i da se na taj izazov mora jasno odgovoriti, jer je nezaposlenim građanima potrebno rješenje, a ne sažaljenje."

Đukanović je naglasio da DPS nema konkurenciju koja će bolje raditi poslove i voditi državu od DPS-a. Zaključio je i da je najvažnija politička lekcija povjerenje građana i birača, a to povjerenje može se jedino čuvati u komunikaciji sa ljudima.

Sjednicom je predsjedavao OO DPS Rožaje prof. dr Bećir Kalač, a prisustvovali su i član Predsjedništva DPS Mevludin Nuhodžić i član Izvršnog odbora DPS Mirsad Mulić, odbornici, predstavnici penzionera i članovi Savjeta mladih DPS.

Bonus video: