čestitka premijera Crne Gore

Marković čestitao Berancima Dan opštine: Višemilionska ulaganja učiniće život na sjeveru boljim

„Brojni su projekti unapređenja sveukupne infrastrukture u Beranama, putne, komunalne, društvene. Vjerujem da će ulaganja u razvojne projekte učiniti Berane dostupnijim i bolje povezanim gradom, konkuretnim za turizam, otpočinjanje raznovrsnih biznisa i otvaranje novih radnih mjesta“

7982 pregleda 30 reakcija 31 komentar(a)
Marković, Foto: Luka Zeković
Marković, Foto: Luka Zeković

Ulaganja u razvojne projekte učiniće Berane dostupnijim i bolje povezanim gradom i konkurentnim za turizam, kazao je premijer Duško Marković.

Marković je čestitao građanima Berana Dan opštine, navodeći da je uvjeren da će višemilionska ulaganja Vlade na sjeveru, u prethodnim, ali i u narednim godinama, učiniti i život Beranaca kvalitetnijim, a dalje perspektive izvjesnijim.

„Brojni su projekti unapređenja sveukupne infrastrukture u Beranama, putne, komunalne, društvene. Vjerujem da će ulaganja u razvojne projekte učiniti Berane dostupnijim i bolje povezanim gradom, konkuretnim za turizam, otpočinjanje raznovrsnih biznisa i otvaranje novih radnih mjesta“, navodi se u čestitki.

Marković je kazao da uprkos izazovima za očuvanje zdravlja i ekonomije izazvanih pandemijom koronavirusa, Vlada nije odustala ni od jednog razvojnog projekta, posebno na sjeveru.

„Nastavićemo da ulažemo u Berane u kojima će svi imati priliku da žive bolje. Sposobnost i rad ljudi sa prostora Berana i cijelih Vasojevića, uvjerava da će Berane u periodu koji je pred nama očuvati i valorizovati i svoju kulturnu i istorijsku reputaciju“, piše u čestitki Markovića.

On je poručio da će nastaviti da unapređuju kvalitet života građana, uz toleranciju i multikonfesionalni sklad i suživot.

Preporučujemo za Vas